kesport.hu

Kiütéses győzelmet aratott az SC Hírös-Ép

Ezúttal hét gólig jutott a Kovrig-legénység.

Előzetesen nem számíthatott senki könnyű mérkőzésre a kiskunfélegyházi Vasutas SK vendégeként, hiszen az első két találkozón csak egy-egy gólt kaptak a hazaiak. Ezt az egyet a mostani meccsen már a 6. percben a kapujukba juttatták Csordás révén (0-1). Mindössze négy perccel később egyenlített a Vasutas, a saját és csapata idei második gólját szerző Makai volt higgadt (1-1). Ezt követően mezőnyjáték folyt a pályán, a kecskemétiek azonban közelebb jártak a vezetés újbóli megszerzéséhez. A félidő záró sípszava előtt egyetlen minutummal Lantos Henrik is beköszönt, így előnnyel vonulhattak pihenőre.

A második játékrészben beindult a henger, és kiütközött a két csapat között meglévő különbség. Három Lantos, és egy-egy Ronkó, valamint Varga találattal együtt 45 perc alatt 5, összesen hét gólt rúgtak idegenben, ezzel tehát egy hét leforgása alatt 13 alkalommal zörgött aktuális ellenfelük hálója. Kovrig Ákos együttese ezzel a győzelemmel a negyedik helyen állva várja a hírös városi rangadót, melyre a szeptember 16-án, vasárnap délután 16:30 órakor kerül sor a Széktói Stadionban.

Vasutas SK – SC Hírös-Ép 1-7 (1-2)

Vasutas SK: Kovács – Kele, Kürtösi, Páli, Czinege (Makai T. 82.), fekete, Nemcsok, Makai Z. (Seres 22.), Kiss (Szűcs 77.), Oroszi, Abonyi (Retkes 69.)
Vezetőedző: Gerecs Attila

SC Hírös-Ép: Borbély – Lóczi, Dócs, Stein (Molnár 37.), Yannick (Tóth 66.), Lantos, Csordás, Ronkó, Varga, Botos K. (Botos A. 80.), Horváth T. (Horváth V. 84.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Gsz.: Makai (10.) illetve Csordás (6.), Lantos (44. 78. 79. 87.), Ronkó (54.), Varga (71.)

Sárga lap: Czinege (59.) Kürtösi (84.) Seres (89.) illetve Molnár (56.) Varga (73.) Botos A. (89.)

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés