kesport.hu

KTE-Piroska Szörp: Pénteken a bajnokaspiráns érkezik

Remekül sikerült a 2018/2019-es bajnokság “főpróbája” a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata számára, hiszen Ocsovai Zsolt tanítványai az elmúlt héten magabiztosan győzték le az igen értékes kerettel rendelkező Békés gárdáját, így továbbjutottak a Magyar Kupában.

Pénteken este 7 órakor újabb nagy kihívás vár a hírös városiakra, hiszen a tavaly még NB1-ben szereplő Orosháza érkezik a Messzi István Sportcsarnokba. A Bakó Botond által irányított alakulat lendületből szeretne visszajutni az élvonalba, így számukra csak a két pont megszerzése az elfogadható. A Keleti-csoport két meghatározó csapata indul csatába este 7 órától, igaz, az idei esztendőben ez a régió szokatlanul erős mezőnyt vonultat fel, így minden találkozón csupán nüanszok dönthetnek.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp trénere bízik a hazai győzelemben: – Nagyon örülök a Békés elleni múltheti eredményünknek és bízom benne, hogy a kupameccsen nyújtott teljesítményünket meg tudjuk ismételni. Sőt, muszáj lesz egy lapáttal rátenni, hiszen az Orosháza bajnok akar lenni, így mindenképpen nyerni szeretne Kecskeméten. Nekünk is nagyon fontos a jó bajnoki rajt, hiszen az nagy erőt adhat a folytatáshoz!

KTE-Piroska Szörp vs Orosházi FKSE-Linamar
NB1/B Keleti csoport 1. forduló
2018. szeptember 14. péntek 19.00
Messzi István Sportcsarnok

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés