kesport.hu

Dávid Zoltán: Jöjjenek ki és nézzék meg, hol tartunk!

Fotó: PN (Bús Csaba)

Szombaton és vasárnap hazai közönség előtt is bemutatkozik a HÉP-Kecskeméti RC együttese. Dávid Zoltán vezetőedző arra kéri a szurkolókat, hogy látogassanak ki a Dunszt Ferenc-emléktornára és nézzék meg, hol tart a csapat.

A múlt hétvégi, romániai tornán egy győzelemmel és egy vereséggel végzett a második helyen a férfi élvonalbeli bajnokságra készülő HÉP-Kecskeméti RC. Dávid Zoltán vezetőedző a nagybányai viadal után elégedett volt csapata teljesítményével, hozzátéve, hogy a második meccsen (az elsőn nyertek, a másodikon kikaptak) már előjöttek azok a hibák, melyekre számított – olvasható a BAON cikkében.

– Elsősorban a koncentrációs hibákra gondoltam, volt, hogy bizonyos szituációkban egymásra vártak a játékosok – mondta Dávid Zoltán. – Egyébként százszázalékosan elégedett vagyok a társasággal. A bennünket legyőző csapat a rutinjával volt jobb nálunk. A KRC-ben nincs idős, rutinos játékos, aki a szorult helyzetekben összerántaná a gárdát, a hátán vinné az együttest. De ez nem baj, sőt pont egy ilyen csapatot akartam. Egy olyat, amelyben a játékosoknak kell egymásra találniuk és húzniuk egymást. Ehhez a feladathoz kell felnőni, ezért dolgozunk. Még egy kis időre van szükségünk, de már most látni, hogy a pályán mutatott játékunk kezd hasonlítani a röplabdához. Az időnél természetesen nem két-három évre gondolok, azt szeretném, ha két hónap múlva már olajozottan működne a játékunk.

Hogy most hol tart a csapat, azt a szombati és vasárnapi Dunszt Ferenc-emléktornán láthatják a szurkolók a Messzi István Sportcsarnokban.

– Beszéljen helyettem a csapat mutatott játéka! Jöjjenek ki és nézzék meg, hol tartunk! Egy ilyen tornán nyerhet vagy veszíthet egy együttes, nem feltétlen az eredmény dönti el, hogy milyen lesz a gárda néhány hónapon belül – tette hozzá a vezetőedző, aki elárulta azt is, hogy nem igazolnak már senkit, ezzel a kerettel számol és ezekben a játékosokban bízik.

Íme a Dunszt Ferenc Emléktorna programja

2 hozzászólás

  1. Pingback: Kecskeméti Hírek – Bács-Kiskun megye Online

  2. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés