kesport.hu

Bronzzal zárt a KTE-Duna Aszfalt

Magabiztos győzelmet arattak a Szeged ellen a Félegyházi Kupa bronzmérkőzésén.

Forray Gábor: – Hektikusan játszottunk, a mérkőzés bizonyos periódusaiban már azt láttam a pályán, amit szeretnék, de voltak olyan szakaszai is a meccsnek, ahol előjöttek a hibák, ilyenkor érthetetlen döntéseket hoztunk támadásban, a védekezésünk pedig puha volt. Ma kevesebb ideig tartottak a hullámvölgyek, hamarabb tudtunk reagálni azokra. Világosan látszik, hogy három új ember érkezett a mezőnysorba. Nem vagyunk még elkésve, de azért szükségünk van arra, hogy csiszolódjon az a bizonyos gépezet. Bizakodásra adhat okot az, hogy amikor betartottuk az előre megbeszélteket, jól játszottunk. Ha viszont egyénieskedni akarunk, és nem koncentrálunk megfelelően, akkor bárki ellen könnyű gólokat kaphatunk és senkit nem fogunk tudni megverni. Sok sikert kívánok a Szegednek a folytatásban.

KTE-Duna Aszfalt – Naturtex-SZTE-Szedeák 78-63 (18-17, 20-14, 20-19, 20-13)

KTE: Green -, Wittmann 16/12, Djeraszimovics 21/12, Dramicsanin 10/3, Karahodzsics 8. Csere: Dimics 7, Mészáros 2, Molnár M. 8, Molnár D. -, Kucsera 4, Fülöp 2, Plézer -.

Szeged: Boltics 2, Davis 4, Wirth 7, Green 14/6, Sulovics 24. Csere: Vágvölgyi 8, Kerpel-Fronius -, Mayer -, Bonifert 4, Varga -.

(ktekosar.com)

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés