kesport.hu

Kecskeméti röpis sikerekkel indult az évad

A hétvégén Dunaújvárosban rendeztek egy országos felkészülési röplabda versenyt a fiú gyermek korosztályban, ahol két kecskeméti csapat is indult.

A tornán az előzetes esélylatolgatások alapján, az idei év várhatóan 8 legerősebb csapata lépett pályára a Liszi Ferenc emléktornán.

Annak ellenére, hogy még csak most kezdődik a versenyidőszak, nagyon küzdelmes és helyenként színvonalas összecsapásokat láthattak a szakemberek és a nézők.

A KESI-Vásárhelyi csapata Seremet Attila vezetésével 3 győzelemmel, a dunaújvárosiakat, a kaposváriakat és a székesfehérváriakat legyőzve, csoportgyőztesként várta a keresztjátékot, csakúgy mint a KESI-Arany csapata, akik a dágiakat, a kunhegyesieket és a szolnokiakat megverve jutottak az elődöntőbe.

Az elődöntő eredményei:

KESI-Vásárhelyi-Dág 1-2
KESI-Arany-Kunhegyes 2-0

A bronzmérkőzésen: Kunhegyes-KESI-Vásárhelyi 2-0
A döntőben: KESI-Arany-Dág 2-0

A KESI-Vásárhelyi nagyon szoros mérkőzésen kapott ki a dágiaktól, így a bronzért játszhattak. A KESI-Arany a csoportmeccs után újból megverte a Kunhegyest, így a döntőbe jutott, meggyőző játékkal.

A 3. helyért a Vásárhelyisek kicsit fáradtan játszva vereséget szenvedtek, míg a döntőben a KESI-Arany ismét legyőzve a dágiakat kupagyőztes lett.

Az aranyérmes KESI-Arany csapatának a tagjai: Bogdán Bence, Kiss Bendegúz, Csordás Attila, Baracsi Balázs, Török Soma, Török Zsombor, Csernák Dániel, Szűcs Norbert, Farkas Péter, Csujok Gergely, Zoltai Bence, Nagy Benedek, edző: Nagy Péter.

Kiemelkedő játékáért Kiss Bence (KESI-Vásárhelyi) és Bogdán Bence (KESI-Arany) kapott különdíjat.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés