kesport.hu

Az Izsák ellen javíthat az SC Hírös-Ép

A kecskeméti derbin elszenvedett vereség csalódottságát az Izsáki Sárfehér SE ellen feledtetné Kovrig Ákos együttese szombaton a Műkertben.

Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, mivel ellenfelük, hozzájuk hasonlóan négy fordulót követően 6 pontot gyűjtött. A múlt alapján mondhatni, hogy a Hírös-Ép a találkozó esélyese, mivel 1 győzelem és 1 döntetlen született az elmúlt szezon párharcain.

Viszont, ha visszaemlékezünk a tavaly őszi, hazai 4-3-as kecskeméti sikerre, ahol a meccs hajrájára lankadt a figyelem és veszélybe került a 3 pont sorsa; vagy a tavaszi izsáki találkozóra, ahol felemás félidőket produkáltak a csapatok, és a magabiztos első félidei vezetést követően a mérkőzés végén Kovrigék örülhettek a 3 pontnak, láthatjuk, hogy két hasonló tudású együttesről van szó.

A teljes képhez hozzátartozik az is, hogy a nyári felkészülés utolsó edzőmérkőzését egymás ellen játszották, melyen 4-3-as félidei izsáki vezetést követően, 9-5-re nyerték meg a találkozót a hírös városiak. Persze ezekből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, de egy biztos, hogy fordulatos, gólgazdag mérkőzésre van kilátás szombaton 16:00 órai kezdettel a Műkertvárosi Sportcentrumban – olvasható az SC Hírös-Ép hivatalos honlapján.

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés