kesport.hu

Marsát fűti a bizonyítási vágy

Marsa Levente a kép jobb oldalán

Kazincbarcikán nem érdemelt vereséget az előző körben a Scoregoal, ám mégis pont nélkül voltak kénytelenek távozni az “ördögkatlanból”. Hétfőn az eddig ismeretlen Kistarcsai VSC lesz a vendégük a Messzi István sportcsarnokban 20.00 órától.

A Kazincbarcika ellen tért vissza sérüléséből Marsa Levente, és kiválóan sikerült neki ez, hiszen kétszer is betalált a balszerencsés mérkőzésen, amelyet végül a borsodiak nyertek 5-4-re. A gólérzékeny játékos szerint viszont hétfőn mindenkit fűteni fog a bizonyítási vágy, ő pedig szeretne most mesterhármassal előrukkolni.

Furcsa mérkőzésen szenvedtetek vereséget az előző fordulóban. Mennyire viselte ez meg a csapatot?

– Úgy gondolom, hogy legalább egy pontot megérdemeltünk volna Kazincbarcikán, sőt ha nagyon górcső alá vesszük a találkozót, még talán a győzelem sem lett volna túlzás. Nem foglalkozunk már azzal a meccsel, el kell felejteni, és csak a következő megmérettetésekre koncentrálni. A héten az edzéseken nem érződött a társaságon, hogy megfogott volna minket a peches vereség, így bizakodva és felfokozott állapotban várjuk a Kistarcsa elleni meccset.

Mit lehet tudni az ellenfélről? Eddig még sosem játszottak egymás ellen.

– Nehéz megmondani, hogy milyen játékerőt is képviselhetnek pontosan, három meccsből három pontot szereztek, azt pedig a Kincsem ellen. Ez a sikerük óvatosságra kell, hogy intsen bennünket, hiszen az előző évben többször mi is megszenvedtünk a tápiószentmártoniakkal szemben. Természetesen szeretnénk kijavítani az előző heti csorbát, mégpedig úgy, hogy kiszolgáljuk a közönségünket látványos játékkal. Személy szerint szeretnék még eggyel több gólt lőni, mint Kazincbarcikán! Várjuk nagy szeretettel szurkolóinkat, szükségünk van a biztatásukra!

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Kistarcsa VSC

No Description

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés