kesport.hu

Csordás és Ronkó volt a nyerő ember a Hírös-Ép-nél

Egész meccsen futottak az eredmény után, de Ronkó góljával nyerni tudtak végül az Izsák ellen.

A vendégek mindössze 10 percnyi játékot követően szereztek vezetést. Korán bebizonyosodott, hogy egy szervezett, lelkes, gyors csapat, amely ráadásul erre a szezonra jól igazolt, és játékerőben is előrelépett. Miután hátrányba kerültek Kovrigék, másik sebességi fokozatra kapcsoltak, és az első játékrészben több ziccert is kihagytak, mielőtt a 45. percben Lantos révén egyenlítettek.

A második félidő egy Csordás góllal indult, ennek mégsem örülhettek a kecskeméti szimpatizánsok, hiszen névrokona révén ragadta magához újra a vezetést az Izsák. Nem kellett sokáig várni az újabb Csordás-találatra, ezt azonban már a rutinos hírös városi csatár rúgta, így megint döntetlenre állt a találkozó. A slusszpoén azonban Ronkóé volt a meccs végén, akinek a 87. percben szerzett góljával először vezetett, és végül nyert is az SC Hírös-Ép. A következő lépést a Nyárlőrinc csapata ellen tehetik meg idegenben, szeptember 30-án vasárnap.

SC Hírös-Ép – Izsáki Sárfehér SE 3-2 (1-1)

SC Hírös-Ép: Simon – Kovrig, Tóth R., Yannick (Torbavecz 66.), Lantos, Ronkó (Horváth V. 90.), Varga, Kövecs (Dócs 61.), Botos, Abdouraman (Csordás Cs. 46.), Király.
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Izsáki Sárfehér SE: Prikidánovics – Petrányi, Mihály, Tóth J. (Vig 46.), Dunai, Prikidánovics M., Utasi, Baráté, Szántói, Csordás Z., Farkas (Herczeg 85.).
Vezetőedző: Ungor Pál

gsz: Lantos (45.), Csordás Cs. (57.), Ronkó (87.), illetve Dunai (10.), Csordás Z. (49.)
sárga lap: Lantos (56.), Varga (90.), Kövecs (24.), Király (60.), illetve Szántói (44.)

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés