kesport.hu

SC Hírös-Ép: Bemutatkoztak a fiatalok a megyei bajnokságban

A hosszú nyári szünetet követően a 2006-2007-es korosztály is pályára léphetett a megyei U14-s bajnokságban. Ez egy történelmi pillanat volt, hiszen eddig nem indultak a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt bajnokságban.

A feladat nem volt egyszerű, hiszen a rutinos Kerekegyháza ellen kellett bizonyítani a rátermettségüket. A csapat átalakult és több távozó mellett jelenleg bizony túlsúlyban a 2007-es korosztály alkotja a csapatot. Így minimum kettő év hátrányból is indítják ezt a szezont. Ettől függetlenül a srácok nagyon várták a kezdő sípszót – írja beszámolójában a sárga-kékek honlapja.

Az gyorsan kiderült, hogy a fizikai különbség helyenként már-már mosolyogtató volt, és csak idő kérdése volt, mikor fogják megfutni a kecskemétieket. Hiába szövögették szépen a támadásaikat az erő elfogyott az ellenfél kapuja előtt. Próbálkozásaikat könnyedén hárította a négy védővel felálló Kerekegyháza. Kontráikban pedig folyamatos veszély rejtőzött. A félidőre tetemes hátrányt szedtek össze a kecskemétiek, mégis dicséret járt a küzdeni akarásért, a játékban mutatott teljesítményükért.

Második félidőre változtattak a felálláson és megbeszélték, hogyan tudnának közelebb kerülni ellenfelük kapujához. Ennek eredményeként Szűcs Szilárd jóvoltából megszületett az SC Hírös-Ép történetének első U14-es gólja. A gól után több tetszetős támadást vezettek, de gólt már nem sikerült elérni. Sőt, a mérkőzés utolsó harmadában kettő gólt lőve lerendezte a meccset Kerekegyháza.

– Szeretnék gratulálni, és sok sikert kívánni ellenfelünknek, érzésem szerint a bajnokság megnyerése is benne van a kereki csapatban. Ugyanakkor dicsérnem kell a csapatunkat is. Ez egy olyan vereség volt, ami természetes ebben a korban. Viszont olyan biztató volt a hozzáállásunk, a mutatott játékunk, hogy reménykedésre ad okot a folytatást illetően. Kerekegyházának pedig megígérhetem, hogy tavasszal még jobban szeretnénk megnehezíteni a dolgukat – értékelt az edzői stáb.

Kezdőcsapat: Lehotai Ákos, Szabó Benedek, Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Czumbil Mihály, Keindl Kristóf, Szűcs Szilárd, Gyenes Róbert, Fleig Áron.

Cserejátékosok: Zoboki Krisztián, Selmeci Márk, Kovács Martin, Kárpáti Ákos, Diószegi Kristóf, Dömötör Zsolt.

Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Nagy Zsolt, Csordás Csaba.

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés