kesport.hu

Élőben nézhetők az NBI-es kosárlabda bajnoki meccsek

A digitális tartalomszolgáltatás piacára lép a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége.

A magyarországi csapatsportok közül elsőként a digitális tartalomszolgáltatás piacára lép a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége. Az Antenna Hungáriával együttműködve a sportág élvonalának valamennyi mérkőzését (az M4 által közvetített bajnokik kivételével) élőben közvetítik a MindiGo Sport segítségével. A szolgáltatást bárki igénybe veheti, s már havi 599 forintos ártól megnézheti a kiválasztott mérkőzéseket.

– Az MKOSZ az elmúlt évben a legtöbb csarnokban kiépítette azt a kamerarendszert, mellyel közvetíteni tudjuk a mérkőzéseket – mondta Bodnár Péter, a szövetség főtitkára. – A rendszer egyéves teszten van túl, többek között ennek segítségével közvetítettük az elmúlt szezonban a soproni női kupadöntő mérkőzéseit. A mérkőzések visszanézhetőek lesznek, archívumként is szolgálnak, tehát megtekinthetők az esetleg időhiány miatt elmulasztott meccsek is.

– Az elnökség és az Antenna Hungária egyeztetéseinek köszönhetően azok, akik bármelyik elsőosztályú klub mérkőzéseire bérlettel rendelkeznek, féláron vehetnek éves bérletet, de erről a közeljövőben értesítjük a klubokat és a szurkolókat. Ugyancsak kedvezményesen juthatnak előfizetéshez a versenyengedéllyel rendelkező sportolóink is.

A MindiGo Sport és az MKOSZ új szolgáltatása október végéig ingyenesen vehető igénybe, utána viszont csak az elfőzetéssel rendelkezők nézhetik meg a bajnokság találkozóit. Azokból a csarnokokból, ahol a technikai feltételek maradéktalanul adottak, már a hét végétől, a bajnoki idény nyitányától elindul a szolgáltatás – adta hírül a kosarsport.hu.

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés