kesport.hu

Magának tette nehézzé a meccset a Scoregoal

Nem bírtak a Kistarcsával hétfőn este a Messzi István sportcsarnokban, így keserű szájízzel jöhettek le a pályáról a kecskeméti futsalosok.

Remekül indult az összecsapás a hírös városiak szempontjából, hiszen Bánóczki révén már a 2. percben vezetést szereztek egy formás támadás végén. Ezt követően kapujukhoz szegezték a kistarcsaiakat, ám a következő találatra egészen a 13. minutumig kellett várni. Bánóczki villant ismét, szép egyéni megoldása után nagy erővel vágta a hálóba a játékszert. Nem hagyott alább a lendület, de vagy a kapus védett, vagy kimaradt az ajtó-ablak helyzet, így 2-0-lal ért véget az első felvonás.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A fordulás után visszaesett a Scoregoal játéka, és az addig stabil védekezés is csődöt mondott. A Kistarcsa kevésbé látványos, ám gyors ellentámadásokat vezetett, és egy buta szabálytalanság után büntetőhöz is jutottak, amelyet Dolhai értékesített is. A bekapott gól láthatóan összezavarta a hazaiakat, és rendre rossz megoldásokat választottak mezőnyben, és a kapu előtt egyaránt. A végjátékban egy elszórt labda okozott nagy gondot, amiből indulni tudott a vendég gárda, Dávid pedig kegyetlenül kihasználta a lehetőséget, 2-2. A hajrában még mezőnyfölényes játékkal próbálkozott a Kecskemét, de gólt már nem tudtak lőni, így maradt a pontosztozkodás.

Koós Károly vezetőedző: – Csalódott vagyok, ezt a meccset három ponttal kalkuláltuk. Sajnos nem ez az első eset, hogy 2-0-ás vezetés birtokában elbizonytalanodunk, nem tudjuk eldönteni a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy próbáltuk játszani a futsalt kisebb-nagyobb sikerrel, míg ellenfelünket a szív hajtotta, és be is jött ez nekik, átvettük a kapkodó stílust. Nehéz egy ilyen meccs után bármit is mondani, igyekszünk felrázni a csapatot, hogy a folytatásban eredményesebbek lehessünk!

Scoregoal KFC – Kistarcsa 2-2 (2-0)
Férfi Futsal NB II. Keleti csoport 4. forduló

Jegyzőkönyv

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés