kesport.hu

Alulmaradt ismét a KTE-Piroska Szörp

A vendég Debrecen kihasználta a gyengélkedő kecskeméti kézisek hibáit.

A DEAC csapata kezdte jobban a mérkőzést, hiszen az első támadásaikból rendre gólt szereztek. A kecskemétiek különleges taktikával nyitottak, ugyanis üres kapuval emberfölényt kialakítva, 7 mezőnyjátékossal rohamozták az vendég kaput. Ez viszont nem működött gördülékenyen, valamint a védekezés is akadozott. A félidő felénél már 4 góllal vezetett a Debrecen, 4-8. A 18. percben hálóőrt cserélt Ocsovai mester, ami fordulópont volt. A kapuba érkező Szél Gergő védéssel mutatkozott be, míg a túloldalon Szamos Marcell és Kátai Richárd is betalált. Védekezésben jól láthatóan magára talált a Kecskemét, és kezdte átvenni az irányítást. Ezen a debreceniek időkérése sem segített, és előbb Tóth Norbert egyenlített, majd Füstös Attila góljával már a hazaiak vezettek. Ám a játékrész végére emberhátrányba került a KTE, amit nagyon jól használt ki a vendégcsapat. 12-14 -es eredménnyel vonultak a szünetre a csapatok.

Kecskeméti szurkolók bánatára két debreceni góllal indult a második félidő, mellyel újra 4 gólos fór állt a nevük mellett. Nehéz helyzetben volt a Kecskemét, mert két gólnál közelebb sose sikerült kerülnie ellenfeléhez. Ocsovai Zsolt időkérése sem javított a helyzeten, és állandósulni kezdett a 4 egységnyi hátrány. 5 perccel a vége előtt 21-25-ös állásnál csoda kellett volna a fordításhoz. Ezért azonban mindent megtettek a nagyot küzdő hazaiak. Megzavarodtak a debreceniek, és 3 perccel a vége előtt már kettő, míg két perccel a lefújás előtt már csak egy gól volt a hátrány. Labdája is volt az egyenlítéshez Kecskemétnek, Berkes azonban ziccernek felérő helyzetben hibázott, az ellentámadásból pedig eldöntötte a DEAC. Az elképesztő feltámadás megvolt, de a csoda elmaradt. A vége 26-27.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője:

„Nehéz megszólalni egy ilyen mérkőzés után. Saját magunknak köszönhetjük, hogy kikaptunk. Nem értem a vereség okát, hiszen napról-napra, hétről-hétre becsülettel dolgozunk, de amikor eljön a mérkőzés egyszerűen begörcsölünk. Nagyobb alázattal kell folytatnunk, mert 3 vereséggel kezdtünk, és ez elfogadhatatlan. Gratulálok a Debrecennek!”

KTE-Piroska Szörp – DEAC 26-27 (12-14)

KTE: Tóth N. 5, Halász 2, Füstös 2, Kátai 4, Mazák 3, Horváth 3, Szamos 5.

DEAC: Mucza 5, Bíró 7, Fülöp 1, Mórucz 3, Erdős 5, Leiter 3, Illés 3
Hétméteresek: 1/1, illetve 3/3
Kiállítások: 8 perc, illetve 4 perc

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Hozzászólások

  1. Pingback: Kesport – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés