kesport.hu

Értékes skalpot szerzett a ScoreGoal

Bravúros diadalt aratott Kartalon a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata. Koós Károly legényei a kiváló “lőlappal” rendelkező Kartal SE csapatát múlták felül, ráadásul idegenben, két góllal. Ez a találkozó komoly önbizalmat adhat a következő, Fradi elleni mérkőzéshez.

Nem méregették sokáig az “ütéstávot” a felek Kartalon, előbb a vendég-, majd a hazai gárda indított útjára egy-egy életerős lövést, ám az első két percben a kapuk biztonságban voltak. Ez csupán a 3. minutumig tartott, ekkor Rutai Balázs lőtt a hosszúba és ezzel előnyhöz jutott a Kecskemét (0-1).

A Kartal SE remek erőkből álló csapata nem zavarodott meg, igyekezett hamar ledolgozni hátrányát, de Csővári védései és olykor a kapufa kisegítette a kék oroszlánokat egészen a 12. percig, ekkor Vincze Dezső révén egyenlíteni tudtak a hazaiak (1-1).

A hírös városiak tűzbe jöttek és stabil védekezésük mellett gyakorta veszélyeztették az ellenfél kapuját, elsősorban Rutai lövései tették próbára a Kartal védelmét, ám a szünetig az eredmény nem változott (1-1.)

Hogy Koós Károly vezetőedző mit mondhatott az öltözőben, azt csak a játékosok tudják, mindenesetre a második játékrész elején Deák Donát juttatta előnyhöz a ScoreGoalt (1-2), majd hét perccel és néhány fontos Csővári-védéssel később Dobosi keresztpasszából Kovács József is betalált, így a 29. percben már 1-3 állt az eredményjelzőn, igaz, hatvan másodperccel később a hazaiak Vincze második góljával szépíteni tudtak (2-3).

A kecskeméti védelem a találkozó utolsó szakaszában is remekül zárt, hiába próbálta feltörni a hazai alakulat, Csővári Gáborékat ezen az estén nem lehetett zavarba hozni. Az i-re a remek napot kifogó Dobosi Zsolt tette fel a pontot, A ScoreGoal 31-ese a 37. percben lőtt gólt, ezzel végképp eldöntve a bajnoki pontok sorsát (2-4).

Koós Károly vezetőedző: – Nagyon boldog és büszke vagyok a srácokra. Egytől-egyig akarták a sikert. A jó egyéni teljesítmények mellett, kiváló csapatmunka kellett a győzelemhez. A Kartal az eddigi mérkőzésein rendre sok gólt tudott rúgni, ezúttal azonban két gólon tudtuk tartani őket – a stabil védekezésünk volt a siker kulcsa. Mégegyszer gratulálok a fiúknak, remek teljesítményt nyújtottak!

Kartal SE – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club 2 -4 (1-1)
Férfi Futsal NB II. Keleti-csoport, 5. forduló

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés