kesport.hu

Továbbjutott a Magyar Kupában a Kecskeméti NKSE

Magabiztosan győzött Orosházán a KNKSE.

Dajka Bettináék villámrajtot vettek és az első játékrész végéig több góllal vezettek, a hazai alakulat csak a felvonás végére tudott felzárkózni egy egységnyire (18-19).

A második etapban hamar elléptek a hírös városi lányok és az Orosháza csak átmenetileg tudott feljebb kapaszkodni, tíz perccel a meccs vége előtt öt gól volt a kecskeméti lányok előnye. Az utolsó percekre kissé kiengedett a KNKSE, de a győzelméhez ezen az estén nem férhetett kétség, a kecskeméti csapat megérdemelten nyerte meg a találkozót (26-29).

Varga József vezetőedző így értékelt a lefújást követően: – Mindkét csapat komolyan vette a mérkőzést és a továbbjutás reményében léptek pályára. Mi jól kezdtük a találkozót és gyakorlatilag végig vezettünk, de most – a bajnoki mérkőzéssel ellentétben – okosabban mentünk bele a végjátékba, türelmesek voltunk, megvártuk, míg helyzetünk adódik és éltünk a lehetőségeinkkel. Fontos győzelmet szereztünk, remélem a lányok elhiszik, hogy tudnak nyerni és ebből erőt merítve készülnek a vasárnapi, Szeged elleni bajnoki találkozóra.

Oxxo Energy Orosházi NKC – Kecskeméti NKSE 26 – 29 (18-19)
Női kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló

Gólszerzők: Hárs 2, Karacs 3, Kaiser 5, Kocsis 1, Pénzes 6, Kemény 7, Dajka 5

Hétméteresek 6/5 illetve 4/3

Kiállítások: 8 illetve 14 perc

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés