kesport.hu

Ózdon kezdheti meg a felzárkózást a KTE-Piroska Szörp

Borsod-Abaúj-Zemplén megye második legnépesebb városába utazik szombaton a KTE-Piroska Szörp csapata. A kecskeméti férfi kézilabdázók alaposan beragadtak a rajtnál, hiszen az elmúlt három fordulóban nem sikerült pontokat szerezniük, ami még annak fényében is gyenge teljesítmény, hogy Ocsovai Zsolt legénysége a két bajnokaspiránssal; az Orosházával és a PLER-rel is megütközött már, rögtön a bajnokság elején.

Egyelőre az Ózdi KC sincs csúcsformában, hiszen kikapott a Törökszentmiklósi Székácstól és legutóbb az Algyőtől, a második fordulóban azonban hazai pályán egy góllal legyőzte a Nyíregyházát, így két ponttal a tabella 9. helyén áll. Mindkét csapatnak életbevágó a két bajnoki egység megszerzése.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: – Nem lesz könnyű menet az ózdi túra, hiszen az elmúlt három forduló messze nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Mélyponton vagyunk, aminek az okait még mindig keressük, de bízom benne, hogy kikecmergünk a gödörből. Remélem minden játékosom tudatáig eljutott, hogy itt sokkal többről van szó, mint egy sima győzelem. Ha Ózdon nyerni tudunk, akkor jó esélyünk van arra, hogy felébredünk ebből a rémálomból.

ÓAM Ózdi KC – KTE-Piroska Szörp
Férfi NB 1 B, Keleti-csoport, 4. forduló
2018. október 6. szombat, 18.00 óra
Ózd, Marosi István Városi Sportcsarnok

Vezeti: Rontó, Szanyi

Fotó: Kollár Balázs

Hozzászólások

  1. Pingback: Kecskeméti Hírek – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés