kesport.hu

Iváncsán mérkőzik ma a KTE labdarúgócsapata

Nagyon ráférne már egy győzelem a Kecskeméti TE alakulatára, hiszen a csapat utoljára a Paks II. ellen tudott nyerni a bajnokságban, azóta csak döntetlenek jöttek össze. A Szeged-Grosics elleni bravúros felállás után Iváncsán kellene bizonyítani, hogy a három ponthoz szükséges plusz is megvan az együttesben.

Az Iváncsa tavaly általános meglepetésre bronzérmesek lett újoncként a közép csoportban. Idén ugyan egyelőre nem szerepelnek ilyen jól, de így sem kell szégyenkezniük, erős középcsapatnak számítanak, a KTE-hez hasonlóan 10 pontot gyűjtöttek be. Hazai környezetben nem megy nekik rosszul, két győzelem mellett egy-egy döntetlen és vereség csúszott be, legutóbb a Paks II. vendégeként győzni tudtak, így pozitívan készülhetnek a Kecskemét elleni találkozóra. Egy nagy hiányzójuk biztos lesz, a közép csoport tavalyi gólkirálya, Balogh László ötödik sárga lapja miatt nem léphet pályára. A hírös városi kapusedzőnek, Németh Viktornak nem lesz idegen egyébként a helyszín, hiszen még megye I-es bajnok is volt az ellenfél színeiben.

A Kecskeméti TE pozitív hangulatban zárhatta a Szeged-Grosics elleni meccset, hiszen kétgólos hátrányból sikerült visszakapaszkodniuk a hajrában. Két azonos teljesítményt felmutató együttes csatája lesz ez, ahol nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, hiszen ezzel újra a tabella első felébe kerülhetnének. Szabó Tibor számára jó hír lehet, hogy Kitl Zoltán is leülhetett már a kispadra, Rozsi Dominik és Nádudvari Alex pedig újra a csapattal készülhettek, miután betegség miatt hiányoztak legutóbb.

„A szokásos, normális ütemben tudtunk készülni erre a meccsre is. Bár vannak visszatérőink, sajnos lesznek hiányzóink is, Vladul Stefan egészen biztosan nem fog pályára lépni. Egy rutinos és masszív ellenfél lesz az Iváncsa, akik ellen a győzelem a célunk most is” – mondta Szabó Tibor.

A mérkőzést Zám Zsolt vezeti, segítői Bőhm Ármin és Rigó Martin lesznek.

A találkozó 14 óra 30-kor kezdődik.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés