kesport.hu

Őrzi veretlenségét a Kecskeméti LC

Küzdelmes mérkőzésen aratott kétgólos sikert a Kecskeméti LC hazai pályán a Nyárlőrinc ellen, így tovább őrzi veretlenségét és jelenleg a dobogó legmagasabb fokán áll.

Az első harminc perc eseménytelenül telt mindkét fél számára, egyedül Bozsik előtt adódott lehetőség, de az ellenfél kapusa bravúrral hárított. A harmincadik perc után némileg átvette az irányítást a Kecskemét, először Szűcs elé tálalt nagyszerűen Kovács,  ám a kapusba lőtte a játékszert. Ezt követően a nyárlőrinci hálóőr későn hagyta el a gólvonalat, Zsoldos előbb ért oda, azonban a kapu mellé bólintott. A félidő végéig már csak távoli lövésekkel, illetve egy Módra-fejessel veszélyeztettek a hazaiak. Gól nem született, így 0-0-s félidei állásnál harsant fel a hármassípszó.

A második etapban egy fokozattal feljebb kapcsolt a KLC. Rögtön a játékrész elején Major próbált betörni, de a tizenhatos vonalán buktatták, ígéretes helyzetből következhetett szabadrúgás, melyet Bozsik végzett el, de centikkel elvétette. Ezután Szűcs került helyzetbe, remek ziccert alakított ki Kovács számára, de gól egyikből sem született, a nyárlőrinci portás résen volt. A csereként beállt Major nagyon aktívan futballozott, aminek meg is lett az eredménye. Bozsikkal kényszerítőztek, majd a visszagurított labdát okosan elrúgta a hosszúba, 1-0. Két percre rá ismét a hírös városiak örülhettek, megint Major volt az egyik főszereplő, aki labdát szerzett majd  visszatette Bozsiknak, aki ballal kilőtte a hosszú sarkot, 2-0. A kecskemétiek a biztos előny birtokában már csak labdabirtoklásra törekedtek, komolyabb lehetőség pedig a vendégek előtt sem adódott, így a mérkőzés 2-0-s végeredménnyel zárult.

Kecskeméti LC – Nyárlőrinci LSC 2 – 0 (0 – 0)
Megyei II. Észak 9. forduló

A meccs értékelése kapcsán Bende Csabát a KLC vezetőedzőjét kérdezte portálunk: – Felkészültünk rá, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Egy rendkívül szervezett csapattal találkoztunk, nagyon meg kellett szenvednünk a három pontért. Úgy gondolom sokkal értékesebb egy ilyen győzelem, mint mikor simán nyerünk. Gratulálok a csapatomnak, illetve az ellenfél csapatának is a nagyszerű mérkőzéshez.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés