kesport.hu

Vereséggel zárult a Röpke első idegenbeli mérkőzése

A kecskeméti NBII-es női röplabda csapat szombat délután három órai kezdettel, a Kecskeméthez nem éppen közeli, debreceni DSZC-Eötvös csapatával mérettette meg magát a Beregszászi Pál Szakgimnázium csarnokában. A mérkőzést 3:1-es szett arányban a Debrecen csapata nyerte meg.

A meccsen a Röpkének voltak hiányzói, így kevesebb variációs lehetősége adódott Kása Róbertnek a kecskeméti csapat vezetőedzőjének.

A DSZC-Eötvös csapatról elmondhatjuk, hogy igen rutinos gárda és hatékonyabb megoldásokat talált a meccsen. Ezalkalommal nem volt egyben a játékunk, ennek tudom be a vereséget – nyilatkozta Kása Róbert a Röpke vezetőedzője.

A kecskemétiek csapatkapitánya, Hemmert Kíra a következőképpen értékelte idegenbeli mérkőzésüket:

– A hazai csapat ezen a mérkőzésen összeszedettebb volt nálunk. A stabil alapjátékunkat nem tudtuk úgy hozni, ahogy általában szoktuk, amiben úgy érzem a 3 és fél órás utazás is közrejátszhatott, de nem keresünk kifogásokat, csak előre tekintünk.

Szett eredmények: 25-21; 25-19; 23-25; 25-18.

A kecskeméti csapat következő mérkőzése október 21-én 17 órakor lesz hazai pályán, a Nyíregyháza csapata ellen, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés