kesport.hu

KTE LA: ezúttal csak az U13 tudott nyerni

Nem volt szerencsés hétvégje ezúttal a KTE LA korosztályos csapatainak, csak az U13 tudott nyerni. Az U19 Gyirmóton maradt pont nélkül, az U17 az Újpest ellen játszott döntetlent, kikapott az U15 és az U14 is. Nem mindennapi meccse volt az U16-nak, akik összesen 6-szor találták el a kapufát.

U19: Gyirmót – KTE LA 2-1 (1-1)
U19 II. osztály, 7. forduló
KTE: Berta – Kemenczés (Virág 60.), Vágó, Drabik, Szász – Hirman, Daróczi – Bashiri-Shahroodi (Supka 67.), Török (Sallai 55.), Kovács P. – Antal (Lukács 55.).
Gól: Tokaji (35.), Bergendi (72.) ill. Bashiri-Shahroodi (16.)

Csordás Csaba: Nagyon szomorú vagyok, mert egy-két játékos úgy élte meg ezt a meccset, hogy túlságosan nagy nyomás van rajtuk a kötelező siker miatt. Hatalmas hibákat követtünk el, így hiába kezdtünk jól, ezeket nem tudtuk elviselni.

U17: KTE LA – Újpest FC 1-1 (0-1)
U17 II. osztály, 7. forduló
KTE: Berta – Barkóczi (Kovács 46.), Treiber, Száhl, Récsei – Kasztel – Szedmák (Edmilson 60.), Pécsi (Busa 71.), Ugrai (Fekete 46.), Faragó – Szalai (Bessenyei 83.).
Gól: Szalai (66.) ill. Mascsák (39.)

Király Dávid: A mérkőzést három részre tudnám bontani, az első félidő első felében megvoltak a lehetőségeink, viszont a támadó harmadban rossz döntéseket hoztunk, így igazán nagy helyzetig csak néhány alkalommal tudtunk eljutni. Ezután az Újpest helyezett ránk nyomást, a félidő végén meg is szerezték a vezetést. A második játékrészben jelentősen feljavult a játékunk, több szép akciót is vezettünk, megvolt az esélyünk a győzelem megszerzésére is, de csak az egyenlítésre futotta. Egy félidőnyi előnyt adtunk a vendégeknek, a mérkőzés egészét tekintve igazságos döntetlen született.

U16: KTE LA – Újpest FC 2-3 (0-2)
U16 II. osztály, 7. forduló
KTE: Bodor B. – Dénes (Pap 38.), Kuchta, Bányai, Orlov (Földi 85.) – Csúri, Hatvani, Győrfi (Nagy L. 46.) – Bellák (Vörös 56.), Bodor Z., Major.
Gól: Nagy (69.), Orlov (75.) ill. Laczik (6.), Tóth (45., 75.)

Széchenyi Márton: – Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek, amit végül nem sikerült ledolgoznunk. Bosszantó a fél tucat kapufa, amit rúgtunk, de az ÚFC jobban akarta a győzelmet, végül meg is szerezte.

U15: DVTK – KTE LA 4-2 (2-1)
U15 I. osztály, 7. forduló
KTE: Gyapjas (Zábráczki 41.) – Győri, Szél, Horváth Á., Szamosi (Barkóczi 41.) – Szalai (Horváth A. 71.), Heidrich, Kovács Á. – Lengyel, Goretich, Molnár (Pető 62.).
Gól: Fercsák (3.), Jurek (12., 57.), Fülöp (82.) ill. Kovács Á. (24.), Molnár (51.)

Lóczi Péter: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, sajnos nem jöttünk ki jól a fordulópontokból. Gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, amiből még visszakapaszkodtunk, de utána sajnos nem állt mellénk a szerencse. Kapufát lőttünk, büntetőt hibáztunk, kétszer is sérülés miatt kellett cserélünk. Az első félidőben rendben volt a játékunk, a második félidőre nagyon kitámadtunk, csapkodóvá váltak a támadásink, higgadtabbnak kell ilyenkor maradunk! Sérültjeinknek jobbulást kívánok, jövő héten javítunk!

U14: DVTK – KTE LA 6-1 (2-0)
U14 I. osztály, 7. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 41.) – Benke (Szekeres 72.), Erhardt, Kónya (Veréb 70.), Ruzsa – Gondi (Hábenczius 70.), Kajtár (Baranyi 41.), Fekete – Bálint (Ludvigh 70.), Majoros, Átrok (László 41.)
Gól: Simon (23.), Gulyás (39.), Németh (41.), Jacsó (64.), Kövesi (69.), Nagy (76.) ill. Majoros (79.)

Bódi Attila: – Hiába játszunk helyenként szépen, amíg elveszítjük a párharcok és a második labdák döntő többségét, addig nehéz lesz meccset nyerni. Sokkal magasabb szintre kell emelnünk az edzéseink intenzitását, hogy fel tudjuk venni a bajnoki mérkőzések ritmusát, illetve a túl jó gyerekeinkbe egy kis csibészséget kell plántálni!

U13: Szeged-Grosics „B” – KTE LA 1-2 (1-2)
U13 I. osztály, Dél-Kelet, 6. forduló
KTE: Makádi – Nagy K., Jócsák, Tóth B., Balis – Szabados, Fodor, Hajnal – Pusztai, Tóth L., Balla.
Csere: Bogdán, Horváth A., Mányoki, Faragó.
Gól: Farkas (9.) ill. Tóth L. (14.), Balla (27.)

Sziegl Gábor: – Két hasonló erősségű csapat játszott, azt gondolom, hogy színvonalas meccs is lehetett volna, viszont a pálya alkalmatlan volt kettő egymást követő passz megjátszására.  Döntő fontosságú volt a masszív és határozott védekezés, sok párharcot nyertünk. A két csapat közötti különbséget Balla Dani jelentette.

U12: Szeged-Grosics „B” – KTE LA 3-1 (2-0)
U12 I. osztály, 6. forduló
KTE: Bogdán – Bodnár, Koncz, Gyapjas – Doktor, Gál – Lőrincz, Nagy B., Petényi.
Csere: Móczó, Csizmadia L., Nagy I., Csizmadia D., Terbe
Gól: Lőrincz (12. – öngól), Mádi (20., 45.) ill. Lőrincz (48.)

Dócs Dániel: – Nagyon jó erőkből álló szegedi csapattal játszottunk. Már a kezdő sípszó előtt látszódott, hogy jobb fizikai állapotban vannak. Több magasabb játékos is volt köztük, ami nem mindig előny, de rögtön kiderült, hogy a párharcokat fogják erőltetni. Fizikálisan nem tudtuk felvenni a versenyt, ráadásul az első félidőben fásultan, fáradtan játszottunk. A második félidőben fordult a játék képe, többet tudtunk dominálni. Egy nagyon szervezett, jól erőkből álló csapattal játszottunk a hétvégén, az eredmény sajnos reális.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés