kesport.hu

Dobosi Zsolt: nyerni megyünk a Fradihoz!

A ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club felnőtt csapata pénteken a Népligetbe látogat, ahol az eddig 100%-os Ferencváros lesz a hírös városiak ellenfele.

A kék oroszlánok dolgát nehezíti, hogy a gárda “szegedi különítménye” nagypályás elfoglaltsága miatt nem tud a csapat rendelkezésére állni. Ettől függetlenül a ScoreGoal ezúttal is győzni megy idegenbe. Lendületben vannak a hírös városiak, hiszen legutóbb bravúros mérkőzésen, idegenben győzték le a remek erőkből álló Kartal SE együttesét. A találkozó élő közvetítését a futsalhungary.hu szakportálon lehet figyelemmel kísérni!

Dobosi Zsolt, a ScoreGoal csapatkapitánya elszánt: – Mindenképpen nyerni megyünk a zöld-fehérekhez! Igyekeztünk maradéktalanul felkészülni a Fradiból. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a szegedi srácok ezúttal nem tartanak velünk, ráadásul a Ferencváros eddig hibátlan, de igyekszünk kissé rontani az egyébként kiváló mutatójukon. A legjobb formánkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy elhozzuk a három pontot. Bízom a srácokban, mindent megteszünk a győzelemért!

FTC Futsal-Fisher Klíma – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club

Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, 7. forduló

2018-10-12 21:00

BUDAPEST, FTC

Vezeti: Czene-Joó, Leél-Őssy

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés