kesport.hu

SC Hírös-Ép: újabb fontos idegenbeli siker

Ezúttal nem a látványos játék, hanem a küzdelem dominált a mérkőzésen.

Újabb rangadó elé nézett a kecskeméti együttes, hiszen a forduló előtt azonos pontszámmal rendelkező Kunszállásra látogattak Lantosék. A pálya talaja nem volt a legideálisabb, ami nem segítette a folyamatos játékot. A Kovrig-legénység rögtön az első helyzetét gólra váltotta Molnár révén, így már az első negyedórában vezetéshez jutott az SC Hírös-Ép (0-1). Hullámzó volt a játék, ám a Kecskemét a kevés adódó helyzetét jó arányban használta ki. A hátsó alakzat Borbély kapussal az élen állta a sarat, a hálóőr több nagy védéssel járult hozzá a győzelemhez és már több, mint 230 perce nem kapott gólt. Yannick gyönyörű szabadrúgásból szerzett találatának köszönhetően a hírös városiak kétgólos előnyben mehettek pihenőre (0-2).

A második játékrész közepén Lantos is betalált a lelkesen és szervezetten küzdő Kunszállás kapujába (0-3). A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a második találatot jegyző Yannick vállsérülést szenvedett, és műtétre szorul. A mutatott játék ezúttal nem volt látványos, ám az SC Hírös-Ép ilyen körülmények között is három találatot szerezve hozta el a nagyon fontos három bajnoki pontot a közvetlen rivális otthonából.

Folytatás október 20-án, szombaton 14:30 órakor, hazai környezetben a tabella élén álló Kiskunfélegyházi HTK II. csapata ellen.

Kunszállás SE – SC Hírös-Ép 0-3 (0-2)

Kunszállás SE: Jelen – Lapsánszki, Vincze, Hatvani, Tóth (Mizsei F. 13.), Kertész, Jókai, Pöszmet, Kürtösi, Fábián, Mizsei A. Vezetőedző: Kertész Gábor

SC Hírös-Ép: Borbély – Lóczi, Abdouraman (Stein 46.), Yannick (Tóth 65.), Lantos, Ronkó (Horváth V. 86.), Varga, Molnár, Botos (Kövecs 79.), Horváth T., Király (Torbavecz 76.) Vezetőedző: Kovrig Ákos

gsz: Molnár (12.), Yannick (36.), Lantos (64.)
sárga lap: Lapsánszki (59.), Kürtösi (21.), illetve Botos (73.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés