kesport.hu

Megye II.: “Nem tudtunk felnőni a rangadóhoz”

A Kecskeméti LC vasárnap rangadót játszott a megye II. északi csoportjában, hiszen Kerekegyházára látogattak. A mérkőzés tétje ezúttal a hazaiakat dobta fel, akik a Hírös-Ép elleni zakó után most magabiztosan nyertek.

Nem mondhatni, hogy tapogatózva indult volna a meccs, 14 perc alatt három gólt is láttak a kilátogatók. Előbb Kis talált be a kapust is kicselezve, majd Pusztai egyenlített egy éles szögből leadott lövéssel, amire rögtön Gogolák találata érkezett válaszul. A szünet előtt a tarthatatlan Kis növelte kettőre a hazai előnyt, amire ugyan Pusztai még válaszolt a második játékrész elején, de innentől már csak a „Kerek” volt pályán, Pánczél duplájával magabiztossá tették győzelmüket.

Kerekegyházi SE – Kecskeméti LC 5-2 (3-1)

Megye II. észak, 10. forduló

KSE: Nagy R. – Szakál, Toók, Virág, Gogolák (Pánczél 64.), Nagy N., Kis, Malik, Boronkay (Fejes 84.), Czingel (Gazdag 82.), Gáspár.

KLC: Meggyes – Nagy T. (Pék 73.), Módra, Keresztes, Kőrös (Péntek 46.) – Pusztai, Zsoldos, Csordás, Horváth (Farkas L. 80.) – Szűcs – Kovács M. (Récsei 84.)

Gól: Kis (11., 31.), Gogolák (14.), Pánczél (70., 72.) ill. Pusztai (12., 51.)

Kiállítva: Csordás (85.)

Bende Csaba: – Lehetne magyarázkodni, a tartalékos összeállításra, vagy a bíróra fogni, de az igazság az, hogy Pusztai Attilán kívül csak a hazai csapat tudott felnőni a rangadó szintjéhez. Az egész bajnokság során nem kaptunk annyi gólt egyéni hibából, mint amennyit most, ez eddig egyáltalán nem volt jellemző ránk. Az ekkora különbség annak is köszönhető, hogy a második félidőre szerkezetet váltottunk, támadóbban léptünk fel. Szépítenünk még sikerült, egyenlíteni nem, a negyedik bekapott gól aztán szétesett a játékunk, nem maradt esélyünk felállni.

A KLC ezzel visszacsúszott a 4. helyre a tabellán, vasárnap 14:30-kor a Kunszállás elleni hazai meccsel folytatódik a bajnokság.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés