kesport.hu

Marsa és Móra NB I-es csapatnál edzett

A ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club két játékosa, Móra Viktor és Marsa Levente heti rendszereséggel jár át Dunaújvárosba, ahol Fehér Zsolt vezetőedző útmutatásai alapján bekapcsolódtak az NB I aktuális  listavezetőjének edzésmunkájába. Így nyilatkoztak a tapasztaltakról:

Marsa Levente: – Komoly szakmai munka folyik Dunaújvárosban, nagyon látványos a fejlődés edzésről-edzésre, mind egyéni, mind csapatszinten, igen jó érzés mindezt átélni. Az újvárosi játékosok az első percektől kezdődően befogadóak, és nagyon közvetlenek velünk. Zsolt nagyon kemény edző, megköveteli a teljes odafigyelést az edzés elejétől a végéig, azonban ennek ellenére a foglalkozásoknak meg van az a nélkülözhetetlen hangulata, ami szükséges a kiemelkedő eredmények eléréséhez.

Móra Viktor: – Az edzések nagyon pörgősek, igazi NB I-es ritmusúak, és ez így van a bemelegítés első percétől. Az újvárosi játekosok nagyon együttműködőek és segítőkészek, ha egy gyakorlat számunkra nem ismert, akkor bemutatják azt, akár többször is, és mindezt igen türelmesen. A klub teljes vezetősége profizmust mutat, és azt a játékosoktól is elvárják! Az edzések tematikája jól fel van építve, nagyon sok forgást és variációt tanulunk, ezek készségszintű tudása alapelvárás a játékosokkal szemben!

A ScoreGoal és a Dunaferr együttműködési megállapodásáról ide kattintva nézhet videós beszámolót!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés