kesport.hu

A Mercedes-Benz Gyár KMSE boccia csapata vándorserleget nyert

Október 14-én Kiskunlacházán, A CSEFOSZ (Csepel-Szigeti Fogyatékosok Sportegyesülete) rendezésében fogyatékos sportnapot rendeztek, melyre a KMSE sportolói is meghívást kaptak.

Az eseményen több egyesület is is képviseltette magát az ország különböző pontjairól íjászat, darts, boccia, valamint a para-boccia sportágban, ahol a Humanitás SE, a CSEFOSZ és a KMSE 2-2 csapattal vett részt. Végül a két kecskeméti csapat játszott egymás ellen az első és második helyért, ahol szoros eredmény született. Az első helyet Kecskemét I. csapata nyerte meg és elhódította a vándorkupát is, névszerint Bors Attila, Szőke Ádám és Pál Sándorné. Második lett Kecskemét II. csapata, névszerint Pálinkás Zoltán, Borsné Tolnai Klára és Kiss Erika. Harmadik a tatabányai Humanitás SE csapata lett.

Büszke vagyok a sportolóink eredményeire, évről évre sikerül több dobogós helyet is megcsípnünk nem csak a hazai, de a nemzetközi boccia versenyeken is. A hétvégén újra Mozgáskorlátozott Magyar Boccia Kupát rendezhetünk a Mercedes-Benz Gyár támogatásának köszönhetően. Az elmúlt évhez hasonlóan társszervezőként közel 60 résztvevőre számítunk. Bízom benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is éremmel térhetünk haza a rangos eseményről – nyilatkozta Dr. Nagy András, a Mercedes-Benz Gyár KMSE elnöke.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés