kesport.hu

Zámbó sikeres szériában bízik

A SZEOL elleni siker egy új sorozat kezdete lehet. 

Zámbó Dániel kitűnő igazolásnak bizonyult, hiszen nyári szerzeményünk több poszton is meggyőző teljesítményt nyújtott már az idény során, akár a védelemben, akár a középpályáján vetette be Szabó Tibor. „Jimmy” bízik benne, hogy egy sikeres széria kezdete lehet a SZEOL elleni siker:

Nehéz időszakon vagytok túl, láthatóan jót tett a morálnak, hogy sikerült legyőzni a SZEOL-t.

Valóban nehéz időszak volt, elsősorban azért, mert nagyon hosszú ideig nem tudtunk nyerni. A SZEOL elleni győzelem egy felszabadulás volt számunkra, illetve egy olyan változás első lépése, amit folytatni tudunk reményeim szerint. Mindenki nagyon készül ezen a héten is, hiszen a Bozsik Stadionban játszhatunk a Honvéd ellen, ami plusz motiváció. Bízom benne, hogy egy jó hangulatú meccsen ismét nyerni tudunk, immáron a sikerek időszakát építve.

Egy fiatal csapatról van szó, mely a Magyar Futball Akadémia növendékeire épül, kiegészülve NBI-es visszajátszókkal. Milyen ellenfélre számítasz?

– A válogatott szünet után újra NBI-es meccseket rendeznek szombaton, utána jobban lehet következtetni, hogy ki is játszhat még ellenünk. Pisont Istvánt egyébként jól ismerem korosztályos válogatottból, pályaedzőként dolgozott a csapat mellett, amikor én is kerettag voltam. Egészen biztos, hogy egy küzdős, harcos, ugyanakkor játszós ellenféllel fogunk találkozni. Nem lesz egyszerű dolgunk, de erre is fel vagyunk készülve.

Még 6 meccs maradt hátra az évből, ebben a periódusban főleg olyan ellenfeleink lesznek, akik hozzánk hasonlóan szerepeltek eddig, vagy mögöttünk állnak. Nyilván érzitek ti is, hogy jó lenne minél több pontot gyűjteni, hogyan készültök erre az időszakra?

– Ez egy jó lehetőség arra, hogy rendbe hozzuk a dolgainkat, a kitűzött céljaink megvalósulása felé haladjunk és közelítsünk. Lesz hosszabb utazásunk, alighanem az időjárás sem lesz már velünk ennyire kegyes a folytatásban, ami nehezítheti a körülményeket, de minél több akadályt szeretnénk sikerrel venni. Most a Honvéd elleni meccs a következő lépés, egyelőre csak erre koncentrálunk.

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés