kesport.hu

SC Hírös-Ép: Gólnélküli döntetlen a szomszédvárak rangadóján

A 11. fordulóban Kovrig Ákosék a listavezetőt fogadták. Korábban nem sikerült pontot szerezni a Kiskunfélegyháza ellen, ezúttal egy egységet otthon tudott tartani a hírös városi alakulat.

Ígéretesen kezdődött a Hírös-Ép számára a mérkőzés. Rögtön a meccs elején egy szögletet követő kavarodás után Lantos elé pattant a labda, ám a kapus a helyén volt, így sikeresen hárította a próbálkozást. Ezt követően ismét Lantos jelentett veszélyt a vendégek kapujára, kicselezett két védőt majd a tizenhatosról tüzelt, de a labda centikkel elkerülte a felső sarkot. Ezután Borbély bravúrjaira volt nagy szüksége a kecskemétieknek, két perc alatt két óriási védést mutatott be a hazaiak hálóőre. A huszonötödik percben egy rosszul hazafejelt labda után faultolták a vendégek csatárát, de végül nem ítélt büntetőt a játékvezető. Az első etap második felében főként a mezőnyharc és a távoli lövések domináltak. Komolyabb lehetőség már egyik csapat előtt sem adódott, így 0-0-nál vonultak öltözőbe a felek.

A második félidőt ismét a hírös városi gárda kezdte aktívabban. Egy percen belül két ordító ziccer maradt ki; előbb Ronkó tálalt Lantos elé, aki megpróbálta átemelni, de a kapus túl közel állt, így könnyen védeni tudta a kísérletet. Később Visinka hosszú labdája találta meg Ronkót, aki habozás nélkül kapásból küldte kapura a labdát, ám a félegyházi portás ezt is bravúrral hárította. Ezt követően ismét kettőjük összjátékából következett helyzet, Ronkó a kapus lábai között próbálta meg a hálóba juttatni a játékszert, azonban ezúttal sem járt sikerrel. A mérkőzés hátralevő húsz percében aztán ismét a mezőnyharc és a távoli kísérletek vették át a főszerepet, egészen az utolsó percig várni kellett újabb izgalmakra. Molnár löbbölt Abdouraman elé, aki bevetődve eltalálta ugyan a labdát, de lövése milliméterekkel elkerülte a bal alsót. Ez volt az összecsapás utolsó momentuma, 0-0-val ért véget a szomszédvári derbi.

Kovrig Ákos vezetőedző: – Az első helyezettet fogadtuk, eddig még nem szereztünk pontot a Kiskunfélegyháza ellen, most sikerült egy döntetlent elérnünk. Némi hiányérzet van bennem. Úgy gondolom, több helyzetünk volt, de sajnos egyiket sem sikerült gólra váltanunk. Továbbá szeretnék gratulálni az ellenfélnek, illetve a játékvezetőknek is, nagyon korrektek voltak, nem véletlenül nem született sárgalap sem. Jövő héten a Kiskunmajsához látogatunk, ott mindenképp meg kell szereznünk a három pontot.

SC Hírös-Ép – Kiskunfélegyházi HTK II. 0 – 0 (0 – 0)

Labdarúgó megyei II. o. 11. forduló
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum

Vezette: Minda – Molnár, Takács

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés