kesport.hu

Szoros meccsen győzedelmeskedett a RÖPKE SE

3:2-es szett arányban, hazai pályán nyert a HÉP-RÖPKE SE a FATUM-Nyíregyháza csapata ellen.

A kecskeméti lányok nagyon jól kezdtek, hiszen az első két szettet megnyerték, azonban a harmadik játszmától felkapaszkodott a vendégcsapat, így téve szorossá az összecsapást.

Kása Róbert a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője elégedett volt csapata játékával, külön kiemelte, hogy olyan megoldások is megmutatkoztak a játékukban, amit eddig nem látott. Továbbá hozzátette, hogy az első két szett a küzdeni tudás és az akarat diadala volt, és újra igazi csapatként játszottak a lányok: „Több olyan labdamenet is volt, amit vesztett helyzetből tudtunk megnyerni a szurkolók hangos ovációja közepette. A harmadik szettben 8 ponttal meg tudott lépni az ellenfél, ahonnan már nem tudtunk vissza kapaszkodni. A negyedik játszmában koncentrált játékkal újra a magunk javára fordítottuk a játék menetét, amit azonban a szett végén fontos pillanatokban több téves játékvezetői döntés is befolyásolt, így azt az ellenfél meg tudta nyerni. A meccs utolsó szettjében viszont hittel és akarattal megnyertük a mérkőzést, amihez nagyban hozzájárult a szurkolók biztatása is, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Szerintem továbbra is nekünk van az NBII-ben a legnagyobb szurkolótáborunk, amire nagyon büszkék vagyunk” – nyilatkozta Kása Róbert.

Kökény Petra a HÉP-RÖPKE SE játékosa így nyilatkozott a mérkőzésről: “Ezen a mérkőzésen úgy érzem, hogy nagyon együtt voltunk és játékunkban éreztem az igazi csapatösszetartó erőt. A harmadik szettre viszont nagyon leültünk és ezt nem szabad megengedni magunknak.”

Szett eredmények: 25:16; 25:23; 13:25; 22:25; 15:11.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés