kesport.hu

Kellemetlen stílusú, jól cselező csapathoz utazik a KNKSE

A Kecskeméti NKSE vasárnap Hajdúnánásra utazik, ám a Balmazújváros vendégeként. A kecskeméti kézilabdás lányok jó formában várják a találkozót, hiszen a hét közepén a Göd elleni győztes kupameccsel hangolódtak a várhatóan nehéz összecsapásra.

A Balmazújváros eddig csupán két egységet gyűjtött a pontvadászatban, de legutóbbi hazai mérkőzésén legyűrte az Orosházát, ráadásul a hajdúságiak számára létkérdés a két pont otthon tartása, hogy elkerüljenek a veszélyzónából.

Varga József vezetőedző: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, hiszen a Balmazújváros a 4. fordulóban – meglepetésre – legyőzte a jó erőkből álló Orosházát és egészen biztosan mindent megtesznek a felzárkózásért. Kellemetlen, jól cselező játékosok alkotják a hajdúságiak keretét, de természetesen ezúttal is úgy számolunk, hogy elhozzuk a pontokat. Az eddigiektől eltérő védekezéssel készülünk, úgy hiszem, hogy taktikailag feltérképeztük az ellenfelet. Bízom abban, hogy a Göd elleni győzelem kellő tartást és önbizalmat ad a csapatomnak, és akkor vasárnap nem lehet gond.

NKK Balmazújváros – Kecskeméti NKSE
Női kézilabda NBI/B, Keleti csoport, 6. forduló
Október 28. vasárnap, 15.00 óra
Hajdúnánás, Somorjai László Sportcsarnok
Vezeti: Kavalecz Ivett, Kavalecz Klaudia

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés