kesport.hu

Átgázolt a KNKSE a Balmazújváros csapatán

A Hajdúnánásra vezető út – mert a Balmazújváros ott fogadta a kecskeméti lányokat – kissé rögösre sikeredett, hiszen útközben buszt kellett cserélnie a csapatnak, ám a mérkőzés tükrösima KNKSE-győzelemmel ért véget.

Csupán tíz percig volt partiban a két gárda; az 5. percben 2-2, a tizedikben 4-4 állt az eredményjelzőn, aztán öt minutum alatt 4-0-ás rohamot indított a KNKSE (4-8), majd gyakorlatilag állva hagyta ellenfelét és az első félidőben eldöntötte a meccset (6-20).

A Balmazújváros becsületére legyen mondva, nem adta fel a mérkőzést; a második játékrész elején igyekezett lépést tartani a Kecskeméttel, ám hátránya behozhatatlannak tűnt. A vendéglátók a 45. perc környékén tudtak valamelyest faragni a különbségen (14-27), de a zárószakaszt ismét meghúzta a KNKSE és magabiztosan, 37-20-ra megnyerte a találkozót.

Varga József vezetőedző: – 4-4 után annyira összeállt a védekezésünk, hogy a Balmazújváros nemigen talált rést rajta, ráadásul remekül működött a nyitott védekezés elleni támadójátékunk, így 16-2-es szériát tudtunk csinálni. A második féidőben minden játékosom lehetőséget kapott, éltek is vele, ügyesen játszottak, így elégedett vagyok.

Balmazújváros – Kecskeméti NKSE 20 – 37 (6 – 20)
A KNKSE gólszerzői: Karacs 2, Kocsis 2, Kaiser 4, Dajka 1, Gulyás 3, Németh 2, Orell 5, Tóth L. 1, Egervári 2, Pénzes 7, Kemény 8.
Kiállítások: – ill. –
Hétméteresek: 3/2 ill. 5/4.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés