kesport.hu

Röpke SE: újabb idegenbeli vereség

A bajnokság 5. fordulójában a kecskeméti HÉP-RÖPKE SE Debrecenbe utazott, hogy megméretesse magát a DEAC csapata ellen. A mérkőzés vereséggel zárult a RÖPKE számára.

Sajnos az alapjátékunk pontatlan volt, ami mindent meghatározott a mérkőzésen” – nyilatkozta Kása Róbert, a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője.

Hemmert Kíra, a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya ekként értékelte a mérkőzést: – a bemelegítés abszolút jó hangulatban telt, hangolódtunk az összecsapásra, de sajnos a szettek alatt nem sikerült nyújtanunk azt a remek játékot, amit az előző hétvégén. Voltak hiányzóink és fejben sem voltunk ott teljes egészében a mérkőzésen. Azonban emiatt a mérkőzés miatt nem csüggedünk, megyünk tovább és várjuk a jövő hétvégi megmérettetést.

DEAC – HÉP-Röpke SE 3 – 1 (25:22; 24:26; 25:21; 25:18)

A HÉP-RÖPKE SE csapata ebben a szezonban eddig még nem nyert idegenbeli mérkőzést, legutóbb a DSZC-Eötvös DSE csapatától kapott ki ugyancsak 3:1-es szett arányban, így tovább tart a RÖPKE nyeretlensége idegenben.

A következő mérkőzésre 2018. november 3-án 17 órakor kerül sor a Békéscsabai RSE csapatával szemben, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokában.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés