kesport.hu

KTE LA: behúzta a rangadót az U16

Hétvégén minden KTE LA korosztályos csapat bajnokit játszott, a legérdekesebb párharcra ezúttal az U16-osok készültek, hiszen a második Nyíregyházához látogattak. A rangadót sikerült behúzni, így immáron 3 pont előnnyel vezeti a tabellát a KTE LA.

U19: KTE LA – Szolnok 1-1 (1-0)
U19 II. osztály, 10. forduló
KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik (Bashiri-Shahroodi 61.), Szász – Hirman, Daróczi, Török (Supka 77.) – Sallai, Antal (Kemenczés 61.), Kovács P.
Gól: Kovács P. (42.) ill. Kotula (50.)
Csordás Csaba: – A félév egyik legjobb teljesítménye volt ez a mostani, sokat kaptam vissza abból, amit látni szeretnék a csapattól, illetve amire törekszünk az edzéseken is. A gólszerzés is összejött most, de sajnos sok helyzetet kihagytunk hátul pedig megint hibáztunk, így nyerhető meccsen kellett beérnünk a döntetlennel.

U17: Nyíregyháza – KTE LA 3-0 (2-0)
U17 II. osztály, 10. forduló
KTE: Berta – Kovács, Treiber, Száhl, Gulyás – Busa (Pécsi 46.) – Faragó, Kasztel, Ugrai, Szedmák (Fekete 67.) – Bessenyei (Edmilson 46.)
Gól: Tangel (15., 31., 90.)
Király Dávid: – Csalódott vagyok, hisz a hazaiak az első félidőben mindkét komoly lehetőségüket gólra váltották, mi pedig alig tudtunk helyzetet kialaktani. A második félidőben vissza tudtunk volna jönni a mérkőzésbe, de nem sikerült kihasználni a helyzeteinket, a Nyíregyháza pedig eldönthette volna a mérkőzést az ellentámadásaiból. Nem játszottunk rosszul, de a rangadókon sokkal nagyobb koncentráció kell a támadó harmadban, hisz a kevés adódó lehetőségből kell eredményesnek lennünk.

U16: Nyíregyháza – KTE LA 0-2 (0-1)
U16 II. osztály, 10. forduló
KTE: Cseh – Dénes (Pap 90.), Kuchta, Bányai, Orlov – Győrfi, Hatvani, Csúri – Bellák (Nagy 19., Vörös 74.), Bodor Z., Major.
Gól: Major (29., 70.)
Széchenyi Márton: – Nagyon örülök, sőt, büszke vagyok arra, amilyen teljesítményt a közvetlen rivális otthonában nyújtottunk! Végig kézben tartva a mérkőzést, rendkívül stabilan futballozva sikerült ráerőltetni az akaratunkat az ellenfélre. Sok pozitívumot mutattunk magunkból, úgy érzem megérdemelten hoztuk haza a három pontot.

U15: KTE LA – FTC 0-1 (0-1)
U15 I. osztály, 10. forduló
KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth Á., Szamosi – Gyarmati, Heidrich, Szalai (Molnár 54.) – Barkóczi (Ádelhardt 79.), Goretich, Lengyel.
Gól: Földi (28.)
Kiállítva: Szécsi (79. – FTC)
Lóczi Péter: – Fizikálisan és gyorsaságban az osztály legerősebb csapatával találkoztunk, de próbáltuk felvenni a kesztyűt, eltüntetni a különbségeket. Talán játékban vállalhattunk volna többet, de nem marasztalom el a csapatot, küzdöttek, igyekeztek, az utolsó percig hajtottak az egyenlítésért.

U14: KTE LA – FTC 0-5 (0-4)
U14 I. osztály, 10. forduló
KTE: Csikós (Radnóti 51.) – Benke (Szekeres 51.), Gondi (Kajtár 46.), Kónya, Ruzsa (Veréb 51.) – Baranyi (Geiger 46.), Erhardt (Ludvigh 61.), Fekete – Bálint (László 61.), Majoros, Átrok.
Gól: Gágyor (5.), Lisztes (8., 40., 41.), Rácz (34.)
Bódi Attila: – Semmi nem változott sajnos, ugyanazok a problémáink. Össze kell raknunk a védekezésünket, párharcokban eredményesebbnek kell lennünk ahhoz, hogy szoros meccseket játszhassunk.

U13: KTE LA – Szilády RFC 1-1 (1-0)
U13 I. osztály, 9. forduló
KLA: Makádi – Szabados, Nagy K., Jócsák, Visinka – Hajnal, Fodor, Tóth B. – Balla, Tóth L., Pusztai.
Csere: Polyák, Mányoki, Balis, Horváth, Faragó, Juhász.
Gól: Tóth L. (28.) ill. Dömötör (53.)
Sziegl Gábor: – A meccs képe alapján sima győzelmet kellett volna aratnunk, ehhez meg is voltak a tiszta ziccereink. A játékunk tetszett, bár lehetett volna kicsit gyorsabb és hatékonyabb.

U12: KTE LA – Szilády RFC 5-0 (3-0)
U12 I. osztály, 9. forduló
KLA: Móczó – Gyapjas, Losonczi, Koncz – Bodnár, Doktor, Terbe, Lőrincz – Nagy B.
Csere: Bogdán, Csizmadia D.
Gól: Nagy B. (7., 16.), Terbe (27.), Doktor (41., 60.)
Dócs Dániel: – Betegség miatt több játékosom is hiányzott, így egy cserénk volt ezúttal mezőnyben. Sajnos ezt is korán ki kellett használni, Lőrincz Mátyás már a meccs első perceiben megsérült. A biztos védekezésre, labdatartásra építkeztünk, ami jól is működött, de azért látszódott, hogy a Szilády fiatal játékosaival szemben fizikális fölényünk van. További sok sikert kívánok nekik is!

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés