kesport.hu

A PMFC trénere szomorú, hogy csak az NBIII-ban találkoznak a KTE-vel

pmfc.hu

A Kecskeméti TE vasárnap a PMFC vendége lesz, két olyan csapat fog találkozni, akik nem is olyan régen még az NBI-ben is rendszeresen összecsaptak.

A PMFC trénere szezon közben vette át a csapat irányítását, amit sosem tartott optimálisnak, de szeretnének az ősz hátralévő részében sikeresek lenni. A három pont a céljuk hazai pályán a Kecskeméti TE ellen is.

Sosem tartottam optimálisnak, amikor szezon közben kell átvenni egy csapatot, ráadásul elég sok sérülés is nehezíti a munkát. Nem a magyarázkodásra, hanem a megoldásra törekszünk azonban, szeretnénk minél sikeresebbek lenni a hátralévő négy fordulóban. Szomorú, hogy ezek a komoly élvonalbeli múlttal rendelkező klubok ezúttal csak az NBIII-ban találkoznak. A mérkőzés pikantériáját ráadásul nem is az adja, hogy a bajnoki címért küzdenének, hiszen mindkettő az alsó zónákban helyezkedik el. Biztos vagyok benne, hogy ettől függetlenül tüzes, izgalmas találkozó lesz a vasárnapi, szeretnénk természetesen itthon tartani a pontokat” – mondta Vas László.

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés