kesport.hu

Kézilabda: bajnoki szünet előrehozott mérkőzésekkel

Bár az NB I küzdelmei folytatódnak, az alacsonyabb osztályokban pihen a mezőny. A hosszú hétvége miatt a megyei bajnokság is szünetet tart, így meglehetősen szűkös lesz a hétvége kézilabdás programja: mindössze három előrehozott mérkőzést rendeznek Bács-megyei érdekeltséggel.

A Kecskeméti NKSE NB I/B-s csapata vasárnap Gödre utazik. A hazaiak az elmúlt hat fordulóban nem találtak legyőzőre, öt győzelemmel és egy döntetlennel állnak a tabella élén, viszont a Magyar Kupában a kecskemétiek már legyőzték a Pest megyei csapatot. Bátran kijelenthető hát, hogy a 11. fordulóból előrehozott mérkőzés háromesélyes.

Az NB II-ben a Bácsalmási PVSE közvetlen riválisát fogadja szombaton. A Szeged KKSE ifjúsági csapata ugyanúgy négy pontot szerzett eddig, mint a bácsalmásiak, így igazi ki-ki mérkőzésre számíthat, aki kilátogat a kelebiai csarnokba.

A megyei női bajnokságban a listavezető Kalocsai KC Kunszentmiklósra utazik. Bár a táblázaton elfoglalt helyük alapján a vendégek tűnnek esélyesebbnek, a Miklós KC otthon mindenkire veszélyes.

RÉSZLETES MŰSOR:

NB I/B női felnőtt, Kelet

Gödi SE – Kecskeméti NKSE
2018.11.04 – vasárnap 18:00, Göd, Balázsovits János spcs.
vezeti: Budai-Bock, Rácz

NB II női felnőtt, Dél-kelet

Bácsalmási PVSE – PC Trade Szeged KKSE U22
2018.11.03 – szombat 16:00, Kelebia, Városi Sportcsarnok
vezeti: Szöllősi, Szöllősi

Bács-Kiskun megyei női

Miklós KC – Kalocsai KC
2018.11.04 – vasárnap 18:00, Kunszentmiklós, Városi Sportcsarnok
vezeti: Bujdosó, Horváth

(bacshandball.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés