kesport.hu

A Sopron ellen folytatja menetelését a KTE-Duna Aszfalt

Pénteken este 6 órakor a Sopron KC-t fogadja a KTE-Duna Aszfalt a Messzi István Sportcsarnokban. Újabb nehéz mérkőzés vár a csapatra, amelynek célja, hogy a DEAC és a Pécs legyőzése után továbbra is megmaradjon hazai veretlensége.

A Sopron sokkal erősebb csapat, mint az előző szezonban. Ahogy tavaly, idén is leginkább az öt légiósukra építenek, ezúttal talán jobban sikerült nekik a külföldiek kiválasztása. Van három rutinos magyar játékosuk is, Dénes Gábor, Supola Zoltán és Takács Norbert, abszolút jó erőkből áll az SKC. Hazai pályán mint mindig, most is arra kell törekednünk, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani, ha ez sikerül, nem lehet probléma. A Sopron hasonló stílust képvisel, mint a Körmend, a gyorsindításokra törekszik – ha ezeket meg tudjuk állítani, nyerhetünk.” – mondta Wittmann Krisztián.

A Pécs ellen fantasztikus hangulat volt a csarnokban, a szurkolók belehajszolták a csapatot a győzelembe.

Mindig jó hangulat van a Messzi István Sportcsarnokban. Bármi is az eredmény, a szurkolók mindig kitartanak mellettünk, bízom benne, hogy ez a folytatásban is így marad. Ezúttal is nagyon nagy szükségünk lesz rájuk, reméljük, hogy megint sokan kilátogatnak a mérkőzésre.

KTE-Duna Aszfalt – Sopron KC

Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00

Játékvezetők: Cziffra Csaba, Rácz Zsolt, Mészáros Balázs dr. (Bernáth András)

 

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés