kesport.hu

A Magyar Kupában javított a KRC

Könnyedén vette a Magyar Kupa nyolcaddöntőjét a Kecskeméti Röplabda Club. Azt követően, hogy szombaton a bajnokságban rangadót veszítettek a Kaposvár ellen, egy nappal később a Szegedi RSE otthonában javítottak Dávid Zoltán tanítványai. 

Nem okozott különösebb problémát a mérkőzés megnyerése a kecskemétieknek, már az első szettet nagyon magabiztosan nyerték, mindössze 13 pontot engedve NB2-es ellenfelüknek, 0-1. 

A második felvonás forgatókönyve sem alakult másképp, végig a KRC dominált, ami 10 pontos játszmagyőzelmet eredményezett, 0-2. A harmadik szettben a fiatalabb játékosok is lehetőséget kaptak a hírös városi együttesben, így az első kettőnél valamivel szorosabbá vált a játék, de így sem tudott meglepetést okozni a Szeged, 0-3. 

A KRC így tovább menetelhet a Magyar Kupában, a következő állomás a negyeddöntő lesz. 

Dávid Zoltán vezetőedző: – Mindannyian le voltunk törve a tegnapi fájó vereséget követően, mert közel voltunk a győzelemhez a Kaposvár ellen, de egy ilyen lelkiállapotban is egy hasznos mérkőzést játszottunk. A reggelt egy átmozgató edzéssel kezdtük, és arra kértem a játékosokat, hogy a múlttal már ne foglalkozzanak, és a mai meccsre koncentráljanak. Ez maximálisan sikerült, és örülök, hogy mindenki kapott játéklehetőséget. Tovább menetelünk a Magyar Kupában és célunk, hogy a döntőbe jussunk!

 

Szegedi RSE – Kecskeméti RC 0-3 (13, 15, 22)

Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő

Szeged, 120 néző

KECSKEMÉT: Gacs, Pesti, Isaias, Gönczi, Szabó M., Amarildo, Csere: Deák (liberó), Török, Szabó V. Edző: Dávid Zoltán

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés