kesport.hu

Egy napot futottak

November 3-án került sor a “Fuss egy napot!” 6 órás ultrafutás utolsó fordulójára. A legkitartóbbak ezzel épp 24 órát futottak…

Az időjárás ideális volt; kellemes hőmérséklet, mérsékelt napsütés, kicsi szellő. A korábbiakhoz képest többen éreztek késztetést még egy nagy futásra; a reggeli rajtnál 43-n sorakoztak fel! Persze a rövidebb ideig futók később is nekivághattak a futásnak.

A legkitartóbbnak Borsos Attila bizonyult, aki 6 óra alatt 67,86 km-t futott. Őt követte Kohári Szabolcs Gábor és Morovics Tamás. A nőknél Geráné Tapasztó Ágnes jutott a legmesszebbre (60,2km); További sorrend: Széchenyi Ildikó, Óváry Gabriella.

A további sorrend, és részletek eredmények, valamint a képek a IUSTITIA Egyesület honlapján és FB-oldalán megtalálhatóak.

A rendezvény végén került sor a hűséges versenyzők elismerésére: kis piramist kapott Kazai István, nagy piramisban részesült Ladányi Mónika. A 6 órás futók összetett versenyét Borsos Attila nyerte 268,63 km-rel, megelőzve Kriminál Istvánt (245,31 km). Ők a kupa mellett egy egyedi logózású pólót nyertek. A külön díjazottak mellett minden futó, aki mind a 4 versenyen indult sportruházati utalványban részesült.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés