kesport.hu

A Székácsot fogadja pénteken a KTE-Piroska Szörp

A KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata utoljára majdnem egy hónapja, október 12-én játszott hazai pályán bajnoki mérkőzést. Akkor a Mizse KC-t győzte le 30-25-re. Azóta sikerült elhozni egy pontot Balassagyarmatról (30-30), most pedig – hosszú bajnoki szünet után – a Törökszentmiklósi Székács érkezik a Messzi István sportcsarnokba. 

Szloska Krisztián csapata eddig három győzelmet és három vereséget gyűjtött az őszi szezonban. Szereplésük hullámzó; papíron esélyesebb csapatokat fektettek kétvállra, de váratlanul betliztek is olyan meccsen, ahol ők voltak az esélyesebbek. Háromesélyes párharcot rendeznek tehát pénteken, a Messzi István sportcsarnokban. A találkozó a megszokottól eltérően 20.00 órakor kezdődik. 

A KTE-Piroska Szörp támogatója, a Kecskeméti Sörmanufaktúra minden felnőtt (!) belépőjegy mellé egy sörkupont ad ajándékba, amit a szurkolók a helyszínen egy pohár gyöngyöző sörre válthatnak be.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: – A Székács eddig hektikusan szerepelt a bajnokságban. Óriási meglepetés győzelmeket szereztek, de – különösen a gólarány tekintetében – váratlan vereségeket is begyűjtöttek. A kiszámíthatatlan csapatok a legveszélyesebbek, úgyhogy nagyon komolyan vesszük a mérkőzést, az első perctől kezdve koncentrálnunk kell! Hazai pályán szeretnénk magabiztos győzelmet aratni és itthon tartani a két pontot.

 

KTE-Piroska Szörp – Törökszentmiklósi Székács Kézilabda Egyesület

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti-csoport, 7. forduló

Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

2018. november 09. péntek, 20.00 (!)

Vezeti: Bonifert, Oláh

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés