kesport.hu

Megsemmisítő vereséget mért a KTE-Piroska Szörp a Székácsra

A hatodik Törökszentmiklósi Székács csapatát fogadta a hetedik helyen álló KTE-Piroska Szörp. A KTE remek játékkal, végig magabiztosan vezetve győzte le a törökszentmiklósi csapatot, 31-19-re.

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a Kecskemét, ugyanis Horváth V. és Füstös révén rögtön kétgólos előnyhöz jutottak, 2-0. Ezután hiába értékesítettek két ziccert is a vendégek; a hazaiak nagyszerű helyzetkihasználásuknak köszönhetően hat góllal elhúztak ellenfelüktől, 8-2.

A törökszentmiklósi tréner ekkor látta elérkezettnek az időt, hogy rendet tegyen a fejekben és élt az időkérés lehetőségével. A hírös városiak ott folytatták a játékmegszakítás után, ahol abbahagyták, sőt egy fokozattal feljebb is kapcsoltak, hiszen nyolc gólos vezetést sikerült összeszorgoskodniuk, 12-4.

A vendégeken továbbá az sem segített, hogy kettős emberhátrányba kerültek, ám nagy szerencséjükre ezt a kecskemétiek nem használták ki, így a Székácsnak sikerült feljebb zárkóznia, 15-7. Ezt követően kikérte első idejét a hazaiak vezetőedzője, Ocsovai Zsolt is, ami pozitívan hatott a csapatra, ugyanis az időkérést követően tizeneggyel elhúzott a KTE, 20-9. Ezen csupán kozmetikázni tudtak a vendégek, így 20-12-es állásnál ért véget az első félidő.

A játék képe a második etapban is változatlan volt, hiába kezdte meg a pontgyártást a vendég gárda, Kátai és Szrnka révén tíz góllal elhúztak Ocsovai tanítványai, 23-13.

Ezt követően két gyors vendégtalálatnak köszönhetően Ocsovai mester kért időt. A játékmegszakítás ismét a hazaiakra hatott pozitívan, hiszen előbb Bujdosó, majd később Kátai gyarapította a gólok számát, 27-16. Egy csúnya fault után aztán emberhátrányba kerültek a vendégek, amit Csuzi ki is használt, két bődületes gólt rámolt be az ellenfél kapujába, 29-16. Ezután a vendégek szereztek még három gólt, de erre is volt válasza a hazaiaknak, előbb Kátai volt eredményes egy átlövésből, majd Szrnka állította be a 31-19-es végeredményt egy távoli lökettel.

Ocsovai Zsolt vezetőedző:Gratulálok a csapatnak, mert amit a mérkőzés elején megbeszéltünk, azt sikerült véghezvinni. Nagyon koncentráltan játszottunk, ami úgy gondolom, meg is törte ellenfelünket. Tetemes előnyt harcoltunk ki, amit a második félidő végéig tudtunk tartani.

 

KTE-Piroska Szörp – Törökszentmiklósi Székács KE 31 – 19 (20 – 12)

A KTE gólszerzői: Tóth 3, Bujdosó 2, Csuzi 2, Füstös 5, Kátai 7, Mazák 3, Szrnka 3, Horváth 5, Szamos 1.

Hétméteresek: 4/2, ill. 8/6.
Kiállítások: 12 perc, ill. 12 perc

 

(A mérkőzésről tudósított: Szarvas Zsombor. Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu)

Hozzászólások

  1. Pingback: Képgaléria: KTE-Piroska Szörp – Székács 31 – 19 – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés