kesport.hu

Beharangozó: Az utolsó hazai meccs jön vasárnap

A Kecskeméti TE számára még három forduló maradt hátra erre az évre a bajnokságból, de hazai pályán már csak egyszer láthatják drukkereink a csapatot. Vasárnap 13:30-kor a Szekszárd jön a Széktói Stadionba.

A Szekszárdi UFC és a két csapat egymás közti múltjáról már bővebben is írtunk korábban, idei formájukról azonban még kevesebb szó esett. Az utóbbi hetekben bizony alaposan elveszítették a fonalat, hiszen jó kezdés után nagyon visszaestek, utóbbi 5 meccsükön pontot sem szereztek, gólt is csak egyet lőttek legutóbb a Paks II. ellen. Nem szabad azonban lebecsülni a sérülésekkel is küzdő együttest, hiszen bravúr győzelmeik is vannak a Honvéd II., vagy éppen a Szeged-Grosics ellen. Kvanduk János, a Szekszárd trénere ideális csapatát keresi a meccs előtt:

„Elsősorban a sérültjeinket próbáljuk rendbe hozni a meccs előtt, illetve igyekszünk megtalálni azt a csapatot, mely jelen pillanatban a legjobban tudja pótolni az általunk legideálisabbnak gondoltat. Az elmúlt hetek sikertelenségei után szeretnénk a lehető legjobban összeszedni magunkat. A szezon előtt én azt vártam, hogy a Kecskemét meghatározó lehet az NBIII-ban, ami természetesen még bőven megtörténhet, hiszen több mint a fele hátravan a bajnokságnak. A KTE múltja, illetve a város nagysága biztosan előre fogja mozdítani ott a labdarúgást. A mostani csapatról keveset tudok, a vasárnapi bajnokik miatt nincs akkora stábunk, hogy ellenfeleket tudjunk nézni, így elsősorban magunkra koncentrálunk.”

Szabó Tibornak sincs könnyű dolga, hiszen Balog Marcell és Mészáros Dávid is sérülés miatt hiányzott a mögöttünk hagyott fordulókban, Takács Krisztofer pedig ötödik sárgája miatt nem lesz bevethető. Sokaknak kell még erre figyelnie, hiszen Nádudvari, Farkas, Zámbó, illetve az utóbbi 5 meccsén 7 gólt szerző Vladul is veszélyeztetett. Szabó Tiborszeretné természetesen győzelemmel zárni a hazai meccsek sorát:

„Ősszel most lépünk pályára utoljára hazai környezetben, ezért is nagyon fontos, hogy megnyerjük a vasárnapi mérkőzést. Minden hétvégén a győzelem a célunk, de azt gondolom, hogy ez egy kettőzött motivációt kell adjon, hogy győzelemmel búcsúzzunk itthon a közönségünktől. Másrészt azért is fontos lenne a siker, hogy kellő önbizalmat kapjunk a hátralévő két idegenbeli találkozónkhoz. A Szekszárd hullámzó teljesítményt nyújt, az utóbbi időben kicsit elveszítették a fonalat, de egy masszív, agresszív csapat benyomását keltették a szezon során.”

A találkozót Juhász Dávid vezeti, segítői Molnár István és Imrő János lesznek.

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés