kesport.hu

KTE LA: az Illés Akadémiát, a ZTE-t és a Gyulát is legyőzték a hétvégén

Kitűnő hétvégén van túl a KTE Labdarúgó Akadémia, hiszen a korosztályos bajnokságokban 5 győzelem mellett csupán egy-egy döntetlent és vereség csúszott be a lila-fehér fiataloknak. Az U16-os együttes tovább növelte előnyét, már 6 ponttal vezetik a tabellát.

EREDMÉNYEK

U19: KTE LA – ZTE 1-1 (0-1)
U19 II. osztály, 12. forduló
KTE: Kovács D. – Kemenczés, Hirman, Vágó, Szász – Szabó G., Daróczi – Bashiri-Shahroodi, Török (Virág 73.), Kovács P. – Antal (Sallai 53.).
Gól: Vágó (92.) ill. Szökrönyös (3.)
Csordás Csaba: – Elég érdekes meccsen vagyunk túl, mert az ellenfél tulajdonképpen egyetlen kaput eltaláló lövését gólra váltotta. A folytatásban igyekeztünk helyzeteket kidolgozni, a hosszabbításban tudtunk végül egyenlíteni, amivel talán a csapat visszanyerte önbecsülését. Itt lenne viszont az ideje, hogy az ilyen meccseket megnyerjük.

U17: ZTE – KTE LA 0-2 (0-1)
U17 II. osztály, 12. forduló
KTE: Opauszki – Barkóczi, Kovács T., Száhl, Récsei – Treiber (Kasztel 77.), Ugrai – Szedmák (Edmilson 46.), Fekete (Busa 64.), Faragó (Pécsi 86.) – Bessenyei (Szalai 46.).
Gól: Ugrai (32.), Szalai (62.)
Király Dávid: – Úgy gondolom, ismét lépett egy szintet a csapat. Szinte végig uralni tudtuk a mérkőzést, néhány rövidzárlattól eltekintve mi domináltunk. Örömteli volt látni, hogy a héten gyakorolt elemek visszaköszöntek a mérkőzés folyamán, a védekezésünk tökéletesen működött, elöl pedig jól használtuk ki az adódó lehetőségeket. Büszke vagyok a srácokra, sokat tettek ezért a sikerért, ami igazi csapatmunka volt.

U16: ZTE – KTE LA 2-3 (1-0)
U16 II. osztály, 12. forduló
KTE: Cseh – Orlov, Kuchta, Bányai, Vörös (Földi 66.) – Hatvani – Csúri, Győrfi – Nagy (Major 58.), Bodor Z. (Bodor B. 90.), Bellák.
Gól: Dömötörfy (8.), Kámi (75.) ill. Bányai (47.), Major (64.), Földi (71.)
Széchenyi Márton: – A meccs előzményeiről tudni kell, hogy a reggeli indulás előtt három játékos mondta vissza az utazást betegség miatt ugyanazokkal a tünetekkel. Több sérültünk is van, így 14-es kerettel utaztunk el. A mérkőzésünk előtt a felnőtt csapat edzett a pályán, utána jött az U17-es meccs. Nem tudom, hogy ez tudatos volt-e, de egy végtelenségig meggyötört pályán kellett helytállnunk a jó 4 és fél órás utazást követően. Óriási gratuláció a fiúknak, mert ezeket is figyelembe véve egy nagyon értékes győzelmet arattunk!

U15: KTE LA – Illés Akadémia 5-1 (1-1)
U15 I. osztály, 12. forduló
KTE: Zábráczki – Győri (Bogdán 76.), Szél, Horváth, Szamosi – Gyarmati, Heidrich (Lisku 76.), Lengyel (Török 70.) – Barkóczi (Pető 76.), Goretich, Molnár (Szalai 57.).
Gól: Barkóczi (14.), Goretich (41., 55., 67.), Lengyel (66.) ill. Bolla (25.)
Lóczi Péter: – Szép győzelmet arattunk, de ami ennél is fontosabb, hogy jól és bátran játszottunk. Élveztük a játékot, végre már nem görcsölt senki, meg merte csinálni mindenki azt, amit tud. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt, gratulálok minden játékosnak, sikerült mindenkinek hozzátennie ehhez a magabiztos sikerhez!

U14: KTE LA – Illés Akadémia 1-3 (1-1)
U14 I. osztály, 12. forduló
KTE: Radnóti – Benke, Erhardt (Hábenczius 68.), Kónya, Ruzsa – Gondi (Geiger 74.), Fekete – László (Baranyi 41.), Átrok, Bálint – Majoros.
Gól: Bálint (24.) ill. Nagy (11.), Vékony (61.), Bonyhárd (79.)
Bódi Attila: – Nem változnak a problémáink, a legnagyobb gond a párharcokkal van. Fizikális paraméterektől függetlenül, amíg nem tudunk ebben fejlődni, erőszakosabbak, harcosabbak lenni ezekben a szituációkban, addig bajban leszünk mindenki ellen.

U13: Gyulasport – KTE LA 0-2 (0-0)
U13 I. osztály, Dél-Kelet, 11. forduló
KTE: Polyák – Nagy K., Tóth B., Jócsák, Visinka – Hajnal, Szabados, Fodor – Balla, Tóth L., Faragó.
Csere: Makádi, Pusztai, Mányoki, Horváth, Juhász.
Gól: Balla (35.), Nagy K. (55.)
Sziegl Gábor: – Egy nagyon masszívan, fegyelmezetten, jó felfogásban játszó ellenfelet sikerült megverni.  Nehezen törtük fel őket, de szép gólokat szereztünk, illetve szép támadásokat vezettünk.

U12: Gyulasport – KTE LA 2-7 (1-6)
U12 I. osztály, Dél-Kelet, 11. forduló
KTE: Bogdán – Bodnár, Gyapjas, Koncz, Petényi – Terbe, Losonczi, Doktor – Nagy B.
Csere: Lőrincz, Csizmadia D., Csizmadia L.
Gól: Prohászka (13.), Kovács (19.) ill. Nagy B. (5., 15., 17., 29.), Bodnár (10.), Petényi (23.), Gyapjas (58.)
Dócs Dániel: A kezdő sípszó után egyből látszódott, hogy a gyulai csapat egészen fent letámad minket, viszont a srácok nagyon jó hangulatban, magabiztosan játszottak ezen a napon, jó megoldások születtek a labdakihozatalok során. Megpróbáltunk egy-két passzal kijönni, a labdajáratás így hátul nem működött. Ellenfelünk ezáltal sok üres területet hagyott támadóinknak, amit több alkalommal is kihasználtunk. A második félidőben ellenfelünk visszább állt, én is igyekeztem mindenkinek sok lehetőséget adni, így kevesebb helyzetünk adódott. Gratulálok a csapatomnak, szombaton azonban több kell majd a Szolnok ellen!

Részletes beszámolók és további KTE utánpótlás hírek a www.kteakademia.hu oldalon!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés