kesport.hu

Továbbra is az élmezőny sarkában maradna a KTE-Piroska Szörp

Nyíregyházára utazik pénteken a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. Bujdosó Mátéék 19.00 órakor a Continental Arénában vívják soros bajnoki mérkőzésüket a tabella 10. helyén állomásozó házigazdák ellen. 

A Nyíregyháza csupán egy győzelmet jegyezhet az őszi idényben, október elején a Balassagyarmat otthonában győztek 24-23-ra. Döntetlent játszottak a Mizse KC és a Balmazújváros ellen, így 4 egységet gyűjtöttek a pontvadászatban. 

A KTE-Piroska Szörp ugyan beragadt a rajtnál, ám az utóbbi hetekben lendületet vett és sorra nyeri mérkőzéseit a bajnokságban és a Magyar Kupában. Ezzel együtt  koncentrálnia kell, ha győzni akar Nyíregyházán, hiszen a hazaiak számára égetően fontos a győzelem, ha el akarnak mozdulni a veszélyzónából.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: – Nehéz meccsre számítok, mert a Nyíregyháza nincs kedvező helyzetben. Mi magunkra figyelünk, szeretnénk folytatni az elmúlt hetek remek sorozatát. Győznünk kell, mert nem szeretnénk leszakadni az élmezőnytől, és egy Nyíregyháza elleni győzelemmel életben tartanánk a szezon elején kitűzött célunkat! 

 

Nyíregyházi SN Kft. – KTE-Piroska Szörp

Férfi kézilabda NB I/B. Keleti-csoport, 8. forduló

2018. november 16. péntek, 19.00 óra

Nyíregyháza, Continental Aréna

Vezeti: Bába, Horváth

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés