kesport.hu

Drámai döntetlen az SC Hírös-Ép meccsén

A Lakiteleki TE csapatát fogadta az SC Hírös-Ép. Hiába vezettek 2-0-ra is a hazaiak, végül 2-2-es döntetlennel kellett beérniük.

A félidő első helyzete a vendégek előtt adódott, de a lövés pár centivel elkerülte a kaput. Ezután sor került a hazaiak első lehetőségére is, jobbról érkezett egy beadás Ronkó felé, aki kapásból tüzelt, de végül nem járt sikerrel. Negyedórát kellett várni újabb izgalmakra, ismét a Hírös-Ép előtt adódott egy helyzet, amiből vezetést szerezhettek volna, de Tóth a kapusba bombázta a játékszert. Nem sokkal később egy remek szabadrúgás variációt követően, Király egy lövőcsellel elküldte a védőt, majd ballal a kapu fölé tekert. Az első etap utolsó öt percében két komoly lehetőséget is kidolgoztak a vendégek, de találat egyikből sem született, ezáltal gólnélküli döntetlennel ért véget az első félidő.

A második etap első komoly helyzete után gólt ünnepelhettek a hazaiak. Egy szögletet követő kavarodás után Varga lőtte ki közelről a jobb alsót, 1-0. Nem kellett sokat várni az újabb hírös városi gólra, Király egy sikertelen csel után visszaszerezte a labdát majd értékesítette ziccerét, 2-0. Rögtön a középkezdés után, egy nagyszerű magánakciót követően az ellenfél tízese vette be Borbély kapuját, 2-1-re módosítva a mérkőzés állását. A meccs vége előtt tíz perccel Csordás eldönthette volna a találkozót, egy remek cselsorozat után ballal tüzelt, de lövése a keresztlécen csattant. Az utolsó pillanatokban egy óriási egyéni hibának köszönhetően sikerült egyenlíteniük a vendégeknek, amire hiába válaszolt góllal a csereként beálló Sallai, találatát fault miatt érvénytelenítette a játékvezető, így 2–2 lett az összecsapás végeredménye.

Kovrig Ákos, az SC Hírös-Ép vezetőedzője: – Egy jó iramú meccset játszottunk egy nagyon szervezett Lakitelekkel. A hetényegyházi meccshez hasonlóan itt is egy figyelmetlenségből kaptuk az egyenlítő gólt, több meccslabdánk is volt, amit nem tudtunk kihasználni. Egy teljesen igazságos döntetlen született, gratulálok a Lakiteleknek és a csapatomnak is, hiszen annak köszönhetően, hogy a Kerekegyháza megverte a Kiskunfélegyházát, a dobogón telelünk. Továbba szeretném megköszönni a szurkolók biztatását is.

Labdarúgás, Megyei II. o. Észak
SC Hírös Ép-Lakiteleki TE 2 – 2 (0 – 0)
Gólszerzők: Varga (56.), Király (68.), ill. Erőss (69.), Illés (90.)
Sárga lap: Varga, ill. Illés, Kasza

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés