kesport.hu

Vasárnap Nyíradonyban mérkőzik a KNKSE

Három rendkívül fontos mérkőzés vár még ősszel a Kecskeméti NKSE kézilabdás lányaira. A Nyíradony, a Hajdúnánás és a Kispest. Bár jó szériában vannak a hírös városiak; az utóbbi hetekben sérülések tizedelték a gárdát; több kulcsjátékosát is nélkülözni volt kénytelen Varga József vezetőedző. Igaz, Pénzes Lauráék bizonyították, sebzett oroszlánként még keményebben tudnak küzdeni a bajnoki pontokért.

A Nyíradony hullámzó teljesítményt nyújtott eddig a bajnokságban, voltak szép győzelmei és meglepő vereségei, ám legutóbb otthonában győzte le a Vasast két góllal, ami azt jelzi, jó formában várják a nyírségiek a vasárnapi összecsapást.

Varga József vezetőedző: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Nyíradony legutóbb jó játékkal győzte le a Vasast, ráadásul kiváló játékoskerete van, sok korábbi NB 1-es játékossal. A kecskemétiek számára ismerős Siska Pálma, továbbá Sopronyi Anett és Csáki Viktória komoly játékerőt képviselnek, így nem lesz könnyű dolgunk, de mindent megteszünk a győzelemért! Dajka Betti továbbra is sérült, elutazik velünk, de felesleges kockázatot nem vállalunk.

Nyíradony VVTK – Kecskeméti NKSE
Női kézilabda NB I/B Keleti-csoport, 8. forduló
2018. november 18. vasárnap, 17 óra
Nyíradony, Harangi Imre Rendezvénycsarnok
Vezeti: Gáspár, Vörös.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés