kesport.hu

Az NB I-es Egert fogadja hétfőn a KTE-Piroska Szörp

Élvonalbeli ellenféllel mérkőzik meg a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata a Magyar Kupa 3. fordulójában, Kecskeméten.

A hírös harcosok az első körben a Békést győzték le (27-19), a második fordulóban a DEAC-nak vágtak vissza a bajnoki vereségért (29-25). Ezúttal a K&H férfi kézilabdaliga 12. helyén álló Eger érkezik a Messzi István sportcsarnokba. A DVTK-Eger mérlege a bajnokságban: 9 mérkőzés, 2 győzelem, 1 döntetlen, 6 vereség.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője: – Nem sok időnk volt pihenni a legutóbbi bajnoki mérkőzésünk óta. Bízom benne, hogy az Eger ellen motiváltabban és összeszedettebben játszunk, mint a Nyíregyháza ellen. A meccs esélyese az NB 1-es csapat, de magunk és a szurkolóink miatt mindent megteszünk a győzelemért. A hétfői kupameccsünk nagyon jó felkészülés lesz a pénteki, Algyő elleni bajnoki találkozóra.

A DVTK-Eger vezetőedzője az a Tóth Edmond, aki játékosként öt évet töltött Kecskeméten; hét és fél évig a hírös városban élt. Később a Mizse KC, majd az Eger vezetőedzője lett.

 

KTE-Piroska Szörp – DVTK-Eger
Férfi kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló
2018. november 19. hétfő, 19.00 óra
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
Vezeti: Bócz, Wiedemann

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés