kesport.hu

Mátraaljára utazik hétfőn a ScoreGoal

Gyöngyösre utaznak a hét első napján a kék oroszlánok, ahol az Energia SC gárdájával csapnak össze. A Gyöngyös a pontvadászatban csupán három egységgel van lemaradva a ScoreGoal mögött, így hazai pályán egészen biztosan mindent megtesznek a felzárkózás érdekében.

Kivételes formában van Koós Károly gárdája, hiszen az elmúlt hetekben szárnyalnak a kecskeméti futsalosok, ám a szezon végéhez közeledve a feladatok is sűrűsödnek. Előbb a Gyöngyös, majd az élvonalbeli Berettyóújfalu és az Újpest vár a kecskemétiekre, így egyelőre nem is gondolhatnak a pihenésre.

Móra Viktor legutóbb négy góllal vette ki a részét a Kincsem elleni diadalból, és most is optimistán várja a következő feladatot: – Hajtós meccsre számítok a Gyöngyös ellen. Az elmúlt hetekben nagyon jó formában van a csapatunk, és ezt most sem szeretnénk megszakítani. Az előző, Gyöngyös elleni találkozón csalódottan hagytuk el a pályát, most javítani szeretnénk, és a célunk, hogy megerősítsük dobogós helyünket, sőt, akár feljebb is lépjünk. Bizakodó vagyok, bízom a csapat minden egyes tagjában, mert minden héten elképesztően kemény munkát fektetünk az eredményességbe. Egyelőre a hétfői meccsre koncentrálunk, és remélem, hogy győzelemmel térünk haza. Hajrá Kecskemét!

 

Energia SC Gyöngyös – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, 12. forduló
Gyöngyös, Gyöngyösi Sportcsarnok
2018. november 19. 19.00 óra
Vezeti: Szilágyi, Takács

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés