kesport.hu

Vácról rabolt pontokat a ScoreGoal U18-as csapata

Már az első percben beköszöntek a kecskeméti fiatalok, Pécsi szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd egy visszapasszból Bashiri-Shahroodi Arian szerzett szép gólt. Ezt követően megzavarodott a vendégcsapat, védekezésükben lyukak tátongtak, és ezt a váciak gyors játékosai ki is használták, két perc alatt átvették a vezetést. Ezt a 11. percben sikerült egalizálni Salánki Krisztián révén. A második félidőben újra a váci csapat került előnybe, ismét a kecskeméti fiataloknak kellett az eredmény után szaladniuk, de nem adták fel. A mérkőzés utolsó 5 percében nagyszerűen játszottak, és újra előjött a hírös városi virtus. Előbb Récsei Péter játszott meg egy szögletvariációt és passzából Salánki volt eredményes, majd az igen nagy kedvvel játszó Arian csinált szép cselt, majd lőtt a kapus szemei közé. Az utolsó percre ugyan a váci csapat átállt az 5 a 4 elleni játékra, de ez is kevés volt a fiatal oroszlánok ellen. Salánki Krisztián szerzett félpályánál labdát az utolsó másodpercekben, és üres kapuba gurított. Ki kell emelni, hogy mind Nagy Dávid, mind a fiatal Csákó Patrik nagyszerű kapusteljesítményt nyújtott, hozzásegítve a ScoreGoalt a nagyon fontos pontokhoz.

A csapat tagjai: Nagy Dávid, Salánki Krisztián, Bashiri-Shahroodi Arian, Szedmák Roland, Pécsi Attila, Csákó Patrik, Szarvas Zsombor, Récsei Péter.

Bódi Attila utánpótlás vezetőedző értékelése: – Igaz, hogy a mérkőzés közben gyakran a hajamat téptem játékunk hiányosságai miatt, de a győzelem a végén mégis mindannyiunk arcára mosolyt csalt. Gratulálok a srácoknak, mert vesztes helyzetből is fel tudtak állni, és a mérkőzés utolsó öt percében ellenállhatatlanul játszottak.

Vác Futsal Se U18 – Scoregoal KFC U18 : 3-5 (2-2)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés