kesport.hu

Rendíthetetlenül menetel a ScoreGoal

Hétfő este a Gyöngyös otthonába látogatott a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club. Kiélezett csatában a vendégek nyertek 2-3-ra, mellyel ötmeccsesre duzzadt Koós Károly csapatának győzelmi szériája. 

Hullámzóan kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, de a lövések rendre elkerülték a kapukat. Ezt követően a kecskemétiek szépen átvették az uralmat a pályán, előbb Kovács József perdített a kapu fölé, majd óriási ziccerben Deák Donát előtt suhant el a labda centikkel. A gól nagyon érett, mely a 8. percben meg is érkezett: Bánóczki Dániel szép lövés után talált be, 0-1. Hatalmas iramban folytatódott a találkozó, permanens támadással. Peltzer Márk, a ScoreGoal hálóőre parádézott, illetve csapata is hősiesen védekezett, aminek a túloldalon meg is lett az eredménye. Szép kontra után Kovács József ért oda a kipattanóra, aki közelről nem tévesztett, 0-2. Ez padlóra küldte a gyöngyösi alakulatot, és még a félidő vége előtt jött az újabb hírös városi találat. Rutai Balázs nagyszerűen készített elő Móra Viktornak, aki kegyetlenül bebombázta, 0-3. 

A második játékrészt rendkívül nagy elánnal kezdték a gyöngyösiek, ennek ellenére előbb a vendégek előtt adódott ziccer, ám kimaradt. Ez meg is bosszulta önmagát, hiszen egy látványos akció után szépített a Gyöngyös, 1-3. Három perccel később újra hibázott az addig remeklő kecskeméti védelem, és a Heves megyeieknek ezt is sikerült kihasználniuk Csoszánszki révén, 2-3. Az izgalmak csak fokozódtak, a ScoreGoal többször is pontot tehetett volna a mérkőzés végére, de újabb gól már nem született, így zsinórban az ötödik győzelmüket ünnepelhették Móra Viktorék. 

Koós Károly, a ScoreGoal vezetőedzője: – Remek teljesítmény nyújtottunk az első félidőben, végig koncentráltunk, nagyszerűen védekeztünk és szereztünk három gólt. A második felvonásra mindent egy lapra feltéve támadtak a hazaiak, amikből sokat kontrázhattunk, de nem tudtuk növelni az előnyünket, ezért lett szoros a vége. Kiemelném Peltzer Márk teljesítményét a kapuban, valamint Dobosi Zsolt játékát a mezőnyben, de mindenki hozta azt a szintet, ami az újabb győzelmünket eredményezte. Ez egy igazi csapatmunka volt ma, a férfiak világnapján, óriásit harcoltak a játékosaim és büszke vagyok rájuk!

Energia SC Göngyös – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club 2-3 (0-3)
Férfi futsal NBII. Keleti-csoport, 12. forduló
Gyöngyös, Gyöngyösi Sportcsarnok
Vezette: Szilágyi, Takács
Gólszerzők: Bartha (24’), Csoszánszki (27’), illetve Bánóczki (8’), Kovács (13’), Móra (18’)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés