kesport.hu

Jó formában a KTE-Duna Aszfalt U20-as csapata

Kucsera Dániel - ktekosar.hu

A válogatottba is meghívót kapó Kucsera Dániel úgy érzi, látszik a csapaton a rengeteg befektetett munka.

Nagyszerű formában van a KTE-Duna Aszfalt U20-as csapata, amely legutóbbi három mérkőzését rendre magabiztos játékkal, meggyőző fölénnyel nyerte meg. A 2014-ben Kecskemétre érkező Kucsera Dániel bízik benne, hogy tovább tart a lendület.

Azt hiszem, az utóbbi időben jól teljesítünk. Kellett egy kis idő, hogy összeszokjunk, mostanra szerintem már látszik a játékunkon a rengeteg befektetett munka. Bízom benne, hogy folytatni tudjuk a jó sorozatunkat.

A KTE-Duna Aszfalt fiataljai az NB I. B Zöld-csoportjában is hétről-hétre megmérettetik magukat, 2-5-ös mérleggel a tizenegyedik helyen állnak. Ám ahogy annak korábban a vezetőség többször is hangot adott, ebben a bajnokságban kevésbé fontos az eredmény, sokkal inkább a fejlődésre van fektetve a hangsúly.

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy elindulunk a B-csoportban. Ez azért egy teljesen más szint, mint az U20-as bajnokság, nekünk, fiataloknak pedig kiváló lehetőséget biztosít a fejlődésre.

Kucsera Dániel a Váradi Kornéllal való közös munkáról is beszélt.

Kornélt nagyon jó edzőnek tartom, szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy élvezzük vele a közös munkát. Ha bármikor segítségre van szükségünk, akkor készséges velünk, vagy ha mondjuk nem értünk valamit, még edzés után is ott marad, és megpróbálja elmagyarázni a dolgokat.

Az U20-as válogatottba is meghívót kapó Kucsera Dániel a TF ellen nagyot játszott, 28/3-as pontmutatóval, 12 lepattanóval, 4 gólpasszal, 5 szerzett labdával, 3 blokkal és 10 kiharcolt faulttal zárta a meccset (51 VAL).

Nehéz dolgunk volt, hiszen Gonda Zsombor megsérült, ellenfelünk pedig egészpályás letámadást alkalmazott. Nem tudtunk a megszokottak szerint rotálni, de ennek ellenére azt gondolom, hogy jól játszottunk és abszolút megérdemelten nyertünk. Örülök neki, hogy a felnőtt meccsen is lehetőséget kaptunk páran, ezért dolgozunk nap mint nap.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés