kesport.hu

Az Újpestet fogadja hétfőn a ScoreGoal

Ismét hazai pályán mérkőzik a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata, a hírös városi futsalosok ezúttal az Újpest FC-220 V gárdáját fogadják.

A lila-fehérek eddig 16 pontot gyűjtöttek a pontvadászatban, legutóbb az örök rivális FTC-től kaptak ki 4-1-re, igaz, előtte a Gyöngyös gárdáját múlták felül 3-2-re. Ha nem akarnak leszakadni az élmezőnytől, mindent meg kell tenniük a bajnoki pontok megszerzéséért.

Nem lesz könnyű, mert a dobogós ScoreGoal kirobbanó formában van; zsinórban öt mérkőzést megnyertek és majd’ 30 percig az NB I-es Berettyóújfalutól sem kaptak gólt a Magyar Kupában.

A ScoreGoal és az Újpest mindig kiélezett csatát vív, izgalmas összecsapásra számíthatnak tehát a szurkolók, akik hétfőn kilátogatnak a Messzi István sportcsarnokba.

Marsa Levente, a ScoreGoal játékosa is parázs találkozóra készül: – Hétfőn egy nagyon jó erőkből álló Újpest látogat hozzánk, akikkel mindig kiélezett csatát vívunk. A héten megnyertük zsinórban az 5. bajnoki meccsünket is, ami adott egy lökést a társaságnak, szerdán pedig sajnos kiestünk a kupában, bár mindenki egy örökre szóló élménnyel gazdagodhatott, hiszen a BL-csoportkörben szereplő Berettyóújfalu ellen mérkőzhettünk. Biztos vagyok benne, hogy az Újpest szeretne hétfőn pontot/pontokat rabolni, de természetesen mi is itthon szeretnénk tartani a 3 pontot, és ha a csapat olyan összetartó lesz, és olyan mentalitással játszunk, mint az elmúlt hetekben, nem lehet probléma.

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Újpest FC-220 V
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, 13. forduló
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
2018. november 26. hétfő, 20.00 óra
Vezeti: Borbás, Minda

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés