kesport.hu

Kézilabda: a jó formában lévő Balmazújvárost fogadja a KTE-Piroska Szörp

Roppant nehéz finis vár a kecskeméti férfi kézilabdacsapatra; Bujdosó Mátéék előbb a Balmazújvárost fogadják a Messzi István Sportcsarnokban, aztán az esztendő utolsó tétmérkőzésén Békésre utaznak, ahol korábban a hírös városiak számára nemigen termett babér.

A Balmazújváros eddig – a Kecskeméthez hasonlóan – kilenc egységet gyűjtött a pontvadászatban. A tabellán – rosszabb gólkülönbséggel – áll a KTE mögött, a hatodik pozícióban. A hajdúságiak három győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel várják a pénteki összecsapást, míg a Kecskemét mutatója 4-1-4. Nüanszok dönthetnek tehát a középházi-rangadón, bár a KTE-Piroska Szörp legutóbbi, Algyő elleni hazai diadala bizakodásra adhat okot.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője: – Nagyon bízom benne, hogy pénteken azt a teljesítményt tudjuk nyújtani, amit legutóbb, az Algyő elleni mérkőzés második félidejében, mert az egy szenzációs félidő volt! Tisztában vagyunk azzal, hogy rendkívül nehéz csata vár ránk, hiszen a Balmazújváros előbb az Algyőt győzte le saját pályáján három góllal, utóbb az Ózdot gyűrte maga alá, tehát pénteki ellenfelünk jó formában érkezik a Messzi István Sportcsarnokba.

KTE-Piroska Szörp – Balmazújvárosi KK
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti-csoport, 10. forduló
2018. november 30-a péntek, 19.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Hargitai, Markó.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés